Quantcast
ALLIN 4
ALLIN 4

Allin Project: Το didee.gr & η Wella Company δημιουργούν με γνώμονα την ισότητα και την αποδοχή

Το didee.gr και η Wella Company ενώνουν τις δυνάμεις τους για το project #Allin, δημιουργώντας έναν κοινό «χώρο» συνομιλίας στον οποίο η μόδα αγκαλιάζει την ισότητα και την ελεύθερη σκέψη.   

Με κοινές αρχές και ηθικές αξίες, το didee.gr με το “The High-End way of living” ως μότο του και με την καλαισθησία στο οτιδήποτε περιβάλλει τη σύγχρονη ζωή σήμερα, συναντά τη Wella Company που για παραπάνω από έναν αιώνα είναι πρωτοπόρος στον τομέα της ομορφιάς και που ενθαρρύνει τους καταναλωτές της να φαίνονται, να αισθάνονται και να είναι οι πραγματικοί τους εαυτοί. 

Μέσα από μια σειρά συναντήσεων δημιουργικών ανθρώπων που υπερασπίζονται την ισότητα και αποτελούν πρότυπα στον τομέα τους, διαμορφώνουν ένα “χώρο” στον οποίο είμαστε όλοι ένα. Και επειδή μόνο μέσα από την αγάπη και την αποδοχή θα έρθει η αλλαγή… #MakeChange, μέχρι η ισότητα να είναι αυτονόητη. 

Στο Allin Project, didee.gr και Wella Company εμπνέουν τους κορυφαίους, πιο επιδραστικούς και ταλαντούχους Έλληνες fashion designers να δημιουργήσουν με γνώμονα την αποδοχή και την ομορφιά. 

Η φιλοσοφία του didee.gr ταυτίζεται πλήρως με τα μηνύματα της Wella Company -που θεωρείται καινοτόμος στον κλάδο της ομορφιάς στη βιομηχανία μαλλιών και άκρων- και με την ενθάρρυνση που δίνει στους ανθρώπους της να εμπνέουν τους επαγγελματίες ομορφιάς να δημιουργούν και να αλληλοεπιδρούν με τις διάφορες κοινότητες.

Οι 6 ταλαντούχοι Έλληνες fashion designers που έγιναν #Allin είναι ο Δημήτρης Πέτρου, Στέλιος Κουδουνάρης, Deux Hommes, Ιωάννα Κουρμπέλα, Ορσαλία Παρθένη και Σωτήρης Γεωργίου, οι οποίοι συνάντησαν τους Παρασκευή Κερασιώτη, Λυδία Κατσανικάκη, Σταυριάνα Αστραδενή, Πελαγία Ζερβού, Μιχάλη Οικονόμου, Μαρία Σατραζέμη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Γεωργία Καλτσή και Μαίρη Καλύμνου.

Ο “μάγος του sur mesure” Δημήτρης Πέτρου εμπνέεται από την αγέρωχη Παρασκευή Κερασιώτη, που μοιάζει να γίνεται η ιδανική μούσα του καθώς η κατακόκκινη δημιουργία του με τις υπέροχες πτυχώσεις και τους απόλυτα συμμετρικούς όγκους της, δημιουργεί μαζί με το μοντέλο μια dramatic θεατρική εικόνα που πλημμυρίζει από καλαισθησία και ξεχωριστή ομορφιά. 

petrou didee allin 1

Το hair styling της Παρασκευής Κερασιώτη έγινε με την premium συλλογή System Professional της Wella Company, που φροντίζουν τα μαλλιά μας, καθώς αποτελούν ένα κομβικό κομμάτι για την εξωτερική, αλλά και εσωτερική μας αυτοπεποίθηση. Ένα ισχυρό εργαλείο στην οικοδόμηση και προβολή αυτής της εμπιστοσύνης γύρω μας.

*Τα κοσμήματα της Παρασκευής Κερασιώτη είναι ZOLOTAS.

Ο ταλαντούχος fashion designer Στέλιος Κουδουνάρης που έχει κάνει συνώνυμο του ονόματός του την κομψότητα και την ευαισθησία, μέσα από ένα πρίσμα ανατροπής και επαναστατικότητας, συναντά το μοντέλο Λυδία Κατσανικάκη & την performer Σταυριάνα Αστραδενή.

koudounaris didee allin 1 1

Ισορροπώντας στα δύο άκρα του oλόλευκου και του total black, οι δυο δημιουργίες του Στέλιου Κουδουνάρη αγκάλιασαν τα καλλίγραμμα σώματα των δύο υπέροχων γυναικών που υπερασπίζονται την ισότητα και την ομορφιά που κρύβει κάθε άνθρωπος μέσα του. Όπως και η φιλοσοφία της OPI της Wella Company που με τις χρωματικές συλλογές της διεγείρει εκατομμύρια συναισθήματα μέσα μας και βρίσκεται παντού ακόμη και στις άκρες των δαχτύλων μας.

Η δυναμική, αυτόφωτη σχεδιάστρια μόδας Ορσαλία Παρθένη βρίσκει στα πρόσωπα του plus size μοντέλου με την ασύλληπτη ομορφιά και ευαισθησία, Πελαγία Ζερβού και του ρομαντικού αγωνιστή, τρυφερού μπαμπά και ηθοποιού Μιχάλη Οικονόμου, δύο πραγματικούς οραματιστές που διαρκώς αναζητούν κάτι νέο, που έχουν τη δύναμη ν’ αλλάξουν τον κόσμο, αξίες που πρεσβεύουν και τα προϊόντα Sebastian Professional της Wella Company που πιστεύουν στην ομορφιά δίχως περιορισμούς. 

partheni allin didee 1 1

*Τα παπούτσια της Ορσαλίας Παρθένη είναι Iride de Portu & τα κοσμήματα Polina Ellis.

Οι πιονέροι της ελληνικής fashion σκηνής Deux Hommes συνομιλούν δημιουργικά με την επιτομή της θηλυκότητας Μαρία Σατραζέμη, χαρίζοντας στο σώμα της μια σχεδόν λυρική δημιουργία που αγκαλιάζει κάθε πτυχή της. 

Το hair styling της Μαρίας Σατραζέμη, το προσωπικό ταξίδι της οποίας κινεί τον κόσμο μπροστά μέσω της δύναμης της θετικής αλλαγής,  έγινε με προϊόντα Wella Professionals της Wella Company. Η Μαρία με το δυναμικό hair style της και την υπέροχη δημιουργία που φορά γίνεται μέλος της #wellafamily και μεταμορφώνει τον κόσμο γύρω μας, όπως τα προϊόντα Wella Professionals της Wella Company μεταμορφώνουν τα μαλλιά που αλλάζουν το πώς δείχνουμε και αισθανόμαστε.

deux homme didee

H Ιωάννα Κουρμπέλα, η σχεδιάστρια με το ιδιαίτερο αισθητικό αποτύπωμα δημιουργεί δυναμικές σιλουέτες για την ατρόμητη αθλήτρια ξιφασκίας και μπάσκετ με αμαξίδιο Γεωργία Καλτσή και τη δυναμική και καλαίσθητη ηθοποιό Κατερίνα Μισιχρόνη, τις κατάλληλες αγγελιοφόρους ενός μηνύματος για έναν πιο ευτυχισμένο, πιο υγιή και πιο βιώσιμο τρόπο ζωής.

Το hair styling των Κατερίνα Μισιχρόνη και Γεωργία Καλτσή έγινε με  τα προϊόντα weDo/Professional της Wella Company, που επιθυμεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να μεταβούν σε έναν πιο ευτυχισμένο, πιο υγιή και πιο βιώσιμο τρόπο ζωής. 

kourbela allin

O αντισυμβατικός και τολμηρός Σωτήρης Γεωργίου ντύνει την επιδραστική, πολυσχιδή και θαρραλέα γυναίκα με ανοιχτούς ορίζοντες Μαίρη Καλύμνου, με ένα δημιούργημα που φέρει κομμάτια της ταυτότητάς του. Οι έντονες πτυχώσεις και τα πολυτελή υφάσματα κυριαρχούν στις δημιουργίες του Σωτήρη Γεωργίου και είναι και αυτά που τον έχουν κάνει μοναδικό και ακραία σύγχρονο.

georgiou allin

Το hair styling της Μαίρης Καλύμνου έγινε με προϊόντα Sassoon Professional της Wella Company, συλλογή που γίνονται κομμάτι μιας απαράμιλλης κληρονομιάς που αντικατοπτρίζει, για περισσότερα από 65 χρόνια, κάθε πτυχή του σύγχρονου κόσμου της ομορφιάς και της δημιουργίας. 

still all

#Allin
#MakeChange

@Wellahair.gr
@dideegr

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR