Quantcast

O Ολυμπιονίκης freestyle skier Gus Kenworthy, στη νέα καμπάνια της PRADA

Ο Βρετανο-αμερικανός freestyle σκιέρ, Gus Kenworthy πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια Linea Rossa Fall/Winter 2020 της PRADA.

Μετά την ηθοποιό και ακτιβίστρια, Yara Shahidi και τους τραγουδιστές Chanyeol Park και Jin Chen του K-pop group Exo, ο Gus Kenworthy είναι ο τελευταίος που εμφανίζεται στην νέα καμπάνια Linea Rossa, F/W 2020 της PRADA.
Ο Kenworthy κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο Slopestyle των ανδρών στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014 στο Σότσι της Ρωσίας ενώ τον Φεβρουάριο του 202ο απέσπασε το χρυσό μετάλλιο στο “Ski World Cup”.

Ο ομοφυλόφιλος αθλητής, (είναι ο πρώτος αθλητής active sports που δήλωσε ότι είναι gay, το 2005 στο εξώφυλλο του ESPN)  φωτογραφίζεται με μοντέρνες fleece ζακέτες και hoodie υψηλής τεχνολογίας αλλά και πανωφόρια, τα οποία ακολουθούν τη δέσμευση της Rossa Linea by Prada, να «βοηθήσει τον χρήστη να υπερέχει».

Ο Kenworthy έχει συμμετάσχει στο παρελθόν σε καμπάνιες για τον Ralph Lauren και την Moncler, αλλά η συνεργασία του με τον οίκο Prada, σηματοδοτεί την πρώτη του στιγμή υψηλής μόδας.

More Stories
Vipp Cold Hawaii 15 (1)
Vipp Cold Hawaii: H απομονωμένη κατοικία στο Εθνικό Πάρκο Thy της Δανίας
DIDÉE.GR