Quantcast

Ανακάλυψε την τελειότητα στον freddo με τη νέα σειρά L’OR ORIGINS

Απόκτησε το δωρεάν δείγμα σου και δημιούργησε τον δικό σου Freddo Espresso ή Freddo Cappuccino με την αγαπημένη σου L’OR Origins ποικιλία.

O L’OR Espresso απογειώνει τις αισθήσεις σου και αυτό το καλοκαίρι και σε καλεί σε μία απολαυστική espresso εμπειρία με εξωτική προέλευση, με την νέα σειρά L’OR Origins! Πέντε ξεχωριστές ποικιλίες καφέ που προέρχονται από πέντε μοναδικές, εξωτικές τοποθεσίες: Colombia, Guatemala, Papua New Guinea, India, Indonesia.

Η νέα σειρά υπόσχεται μία ακόμα πιο πλούσια και σαγηνευτική εμπειρία espresso, ταξιδεύοντας τις αισθήσεις σε προορισμούς με διαφορετικά αρώματα και εντάσεις. Η κάθε ποικιλία αντλεί τη μοναδικότητά της από το ιδιαίτερο περιβάλλον της περιοχής προέλευσής της και αποκαλύπτει τα πιο ξεχωριστά γευστικά χαρακτηριστικά της στην αγαπημένη σου κρύα εκδοχή ενός Freddo Espresso ή ενός Freddo Cappuccino. 

Μέχρι τις 04/08/2020, μπορείς να αποκτήσεις εντελώς δωρεάν τη δική σου αγαπημένη επιλογή L’OR Origins με ένα κλικ στον σύνδεσμο lorfreddo.gr, συμπληρώνοντας πολύ απλά τα στοιχεία σου. Επίλεξε την ποικιλία που θέλεις να δοκιμάσεις και μια δωρεάν συσκευασία με 10 κάψουλες L’OR Origins θα φτάσει στα χέρια σου! 

Δημιούργησε τον δικό σου Freddo Espresso ή Freddo Cappuccino με L’OR Origins στο σπίτι και άφησέ τους να σε συναρπάσουν και να σε ταξιδέψουν!

Δες παρακάτω, επιπλέον πληροφορίες για τη νέα σειρά Origins:

Colombia (Andes): Πολυδιάστατος, οξύς και μυστηριώδης, ο L’OR Colombia παράγεται από τους πιο εκλεκτούς κόκκους Arabica από τις Άνδεις της Κολομβίας, με ένταση 8.

Papua New Guinea (Highlands): Με ιδιαίτερη, φρουτώδη γεύση και μαγευτικό άρωμα ξύλου, η ποικιλία αυτή προέρχεται από το υγρό κλίμα των εύφορων ηφαιστειακών περιοχών της Παπούα Νέα Γουινέα. Ένταση 7.

Guatemala (Huehuetenango): Ο Espresso L’OR με προέλευση από το Χουεχουετενάνγκο της Γουατεμάλα είναι κομψός, φρέσκος και αρωματικός, με νότες μήλου και εσπεριδοειδών.  Ένταση 7.

Indonesia (Sumatra): Με αφετηρία τη ζούγκλα της Σουμάτρα στην Ινδονησία, αυτή η ποικιλία L’OR με τις λεπτές νότες από σκούρο κακάο και ξύλο κέδρου, έχει γεμάτο σώμα και επίγευση γλυκόριζας που διαρκεί. Ένταση 9.

India (Karnataka): Η ιστορία της δυνατότερης σε ένταση ποικιλίας – ένταση 10 – ξεκινά από τους λόφους της νότιας Ινδίας. Οι ζωηρές και φρουτώδεις νότες του ξυπνούν συναρπαστικά και τολμηρά αρώματα.

Άφησε τις αισθήσεις σου να σε παρασύρουν σε ένα πραγματικά σαγηνευτικό ταξίδι, με ένα μόνο κλικ στο lorfreddo.gr!

Περισσότερα νέα για το brand και τις υπηρεσίες, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη Facebook σελίδα: https://www.facebook.com/lorespressogr/

L’OR. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ;

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR