Quantcast

Η Gucci Sylvie 1969 bag επανεμφανίζεται και γίνεται το πιο διαχρονικό κομμάτι της σεζόν

Από την Κατερίνα Γιογάκη


Σε καμία περίπτωση δεν υποδηλώνει έλλειψη έμπνευσης για δημιουργία, αντιθέτως η επανεμφάνιση της τσάντας Sylvie 1969 του οίκου Gucci αποτελεί το ερέθισμα του νυν καλλιτεχνικού διευθυντή Alessandro Michele από την αίγλη της δεκαετίας του ’60 η οποία ήταν αποτυπωμένη στη θρυλική τσάντα. Εκσυγχρονισμένη μεν σε υλικά και σχεδιαστικές λεπτομέρειες διατηρώντας δε τη διαχρονική της πολυτέλεια, η Gucci Sylvie 1969 Bag επανεμφανίζεται με αισθητική vintage αλλά ταυτόχρονα up to date.

Οι διαφορές με την παλαιότερη έκδοση παρατηρούνται στο σχήμα, στην κόκκινη-μπλε λωρίδα χαρακτηριστική του οίκου η οποία αφαιρέθηκε, αλλά και στο σχεδιασμό γενικότερα, με αποτέλεσμα η σύγχρονη Sylvie 1969 να είναι πιο απλή, πιο κομψή και εκλεπτυσμένη κάτι που έρχεται σε πλήρη συμφωνία με τη νεοκλασική και μινιμαλιστική φιλοσοφία του Alessandro Michele  .

Με θηλυκή σιλουέτα αλλά ταυτόχρονα militaire αίσθηση που δίνεται από τις λεπτομέρειες όπως είναι το κούμπωμα κλειδαριά και η αλυσίδα ενώ το χερούλι που προστέθηκε την κάνει πιο πρακτική.

 Η Gucci Sylvie 1969 Bag μπορεί να μην προκαλεί αυτό που ίσως θα περίμενε κάποιος από τον Gucci υπό τον Alessandro Michele, αλλά είναι ένα κομμάτι με εξαιρετικό στυλ.

Φωτογραφίες : Gucci

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR