Quantcast

Το αριστοκρατικό Papillon Bistro στο Νέο Ψυχικό λαμβάνει ευρωπαϊκές διακρίσεις

Έχοντας πολλές διακρίσεις για το αρχιτεκτονικό του design και με παρουσία στην λίστα με τα δέκα (10) καλύτερα στέκια για καφέ στην Ευρώπη από το ταξιδιωτικό περιοδικό Venue Report, το Papillon bistrot στο Νέο Ψυχικό, ξεχωρίζει για το μοναδικό του χώρο με αριστοκρατικό mood, τα έντονα ρετρό στοιχεία που κυριαρχούν, αλλά και τις δημιουργίες της εξαιρετικής ομάδας των chefs και bartenders του, δημιουργώντας παράλληλα τα δικά του καθημερινά αφηγήματα και αναμνήσεις.

Στην κουζίνα, ο  Head Chef Γιάννης Μαρκαδάκης παρουσιάζει ένα μενού συνθέτοντας πιάτα εμπνευσμένα από την νέα αμερικάνικη κουζίνα, αλλά συγχρόνως με έντονες μεσογειακές επιρροές. Τα διαφορετικά «νιόκι μπολονέζ» από κιμά wagu, η αυθεντική «κοτολέτα μιλανέζ», τα σιγομαγειρεμένα «μάγουλα» με μπύρα και μέλι, τα εξαιρετικά «τουρνεντός», είναι μερικά από τα πιάτα του μενού που σε προτρέπουν να γευματίσεις στο Papillon Bistrot.

Στο Papillon μπορείς να περάσεις όμορφα κάθε ώρα της ημέρας, είτε το επιλέξεις πρωί για καφέ και πρωινό, είτε για φαγητό ή ποτό και ελαφρύ τσιμπολόγημα με ξεχωριστά πιάτα μέχρι αργά το βράδυ. Επιπλέον, αποτελεί εξαιρετική επιλογή  και τις κυριακές για πρωινό μέχρι αργά, καθώς σερβίρεται μέχρι τις 13.30 ή μεσημεριανό για όλη την οικογένεια.

Τα “Papillon Afternoon stories”, εξελίσσονται καθημερινά από τις 16.30-19.30. Είναι η ώρα του “Aperitivo” και μετά το γραφείο, απολαμβάνουμε με φίλους ένα ποτήρι κρασί, ένα ωραίο Prosecco ή το αγαπημένο μας κοκτέιλ, συνοδεία γευστικών finger food και antipasti. Και όλα αυτά συνδυάζονται άψογα με κοσμοπολίτικες μουσικές εμπνευσμένες από τις Ριβιέρες της Μεσογείου.

Κάθε Τετάρτη, το άκρως πρωτοποριακό και ξεχωριστό ελληνικό duo band Jazz Τhe 2, ταξιδεύει τους θαμώνες του στην εποχή της  Jazz & Blues μουσικής, ερμηνεύοντας Live γνωστές επιτυχίες από τους κορυφαίους του είδους, ενώ τις Παρασκευές η δημοφιλής βιολίστρια σολίστ  Eva Presley υπογράφει αξέχαστες μουσικές βραδιές.

Λεωφόρος Κηφισίας 242 & Σολωμού 1
Νέο Ψυχικό
T: +30 210 6744441

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR