Quantcast

Υπόθεση ανδρική με στυλ και άποψη το υπέροχο γεύμα του The Macallan & του didee.gr

Σε μια exclusive εορταστική βραδιά πραγματοποιήθηκε ένα prive δείπνο για εκλεκτούς άνδρες, την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου, στο ιστορικό Ζonars, με οικοδεσπότες το ποτό Macallan, το Super Premium Single Malt Whisky και τη δημιουργική ομάδα του didee.gr

Κομψοί και με άποψη άνδρες έδωσαν το παρών σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση γευσιγνωσίας για να απολαύσουν υπέροχες γεύσεις εμπνευσμένες από το φημισμένο ουίσκι.

Ένα ουίσκι του οποίου τα φυσικά χρώματα ξεχωρίζουν αφού «πατούν» πάνω σε μια μελετημένη φιλοσοφία των δημιουργών. Τα δρύινα βαρέλια όπου ωριμάζει, είναι τριών ειδών βαρέλια: Ευρωπαϊκά δρύινα βαρέλια παλαιωμένα με sherry, Αμερικανικά δρύινα βαρέλια παλαιωμένα με sherry, Αμερικανικά δρύινα βαρέλια παλαιωμένα με bourbon και προσφέρουν τους μοναδικούς χρωματισμούς του και το ανάγουν σε ένα έργο τέχνης. Ο συνδυασμός της πολύπλοκης γεύσης του με ίχνη φρούτων και βανίλιας, το καθιστά μοναδικό στην κατηγορία του και η φιλοσοφία που κρύβεται από πίσω, συνθέτουν το εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα του Super Premium Single Malt Whisky.

Τους καλεσμένους υποδέχτηκαν, με ένα welcome drink Rob Roy με το The Macallan Double Cask 12yo, ο Κωνσταντίνος Δανός, ιδρυτής του didee.gr καθώς και η Senior Brand Manager Spirits της Coca-Cola Τρία Έψιλον, κα Μυρτώ Αθανασούλια.

Ακολούθησε καθιστό δείπνο όπου από τα γευστικά χαρακτηριστικά του Macallan, εμπνεύστηκε ο executive chef του Zonars, Νίκος ΣΚλήρας, και δημιούργησε ένα ευφάνταστο food pairing menu με το πρώτο πιάτο να συνοδεύεται με το The Macallan Double Cask 12yo. Στη συνέχεια, οι καλεσμένοι με χαλαρή κι ευχάριστη διάθεση γεύτηκαν risotto με μανιτάρια porcini και miso butter ή μοσχαρίσια short ribs Black Angus, σε πουρέ πατάτας με λάδι τρούφας και gravy sauce. Το ποτό που συνόδευσε το κυρίως πιάτο ήταν το The Macallan 15yo Triple Cask.

Για το τέλος, ένα επιδόρπιο από profiteroles με γαλλική κρέμα, παγωτό βανίλια και ζεστή sauce σοκολάτας συνοδεύτηκε με το The Macallan Rare Cask.

Μια επιτυχημένη βραδιά που το The Macallan, το Super Premium Single Malt Whisky αγκάλιασε και ταξίδεψε τους καλεσμένους του με την Super Premium γεύση του.

Απολαύστε Υπεύθυνα

More Stories
PUMA Flagship Store
PUMA Flagship Store: Το Grand Opening του νέου καταστήματος
DIDÉE.GR