Quantcast

Ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος επιστρέφει με ένα «διαμαντάκι»

Ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος μετά τη διεθνή πορεία του «Suntan» ετοιμάζει την τέταρτη ταινία του με τον τίτλο “Monday” που αυτή τη φορά έρχεται από… Αμερική.

H ιστορία δύο Αμερικανών που χαρακτηρίζονται καταστροφικοί, παρασύρονται σε έναν παθιασμένο έρωτα και μοιράζουν τις ζωές τους μεταξύ της Αθήνας και των νησιών. Το σενάριο συνυπογράφουν ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος και ο Ρομπ Χέιζ και την παραγωγή αναλαμβάνει ο Χρήστος Κωνσταντακόπουλος της Faliro House.

Τους κεντρικούς ρόλους έχουν ο Σεμπάστιαν Σταν (γνωστός σε όλους «The Winter Soldier» από «Captain America» και «Avengers») και η Ντενίζ Γκαφ που έχει δουλέψει κυρίως στο θέατρο, όπου για την ερμηνεία της στην παράσταση «Angels in America» απέσπασε υποψηφιότητα για βραβείο Τόνι.

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη που είχε δώσει ο ίδιος στο didee.gr και στη Μάτα Λίτου για το Suntan. 

Ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος δήλωσε στο Deadline: «Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν πλέον τη διάθεση να μπουν σε δυνατές σχέσεις. Και αυτό με θλίβει. Η ιστορία της Κλόε και του Μίκι είναι μια πολύ ειλικρινής ματιά σε μια σχέση με στοιχεία που όλοι θα αναγνωρίσουν από δικές τους εμπειρίες. Δεν βλέπω την ώρα να βάλω τους απίστευτα ταλαντούχους Ντενίζ και Σεμπάστιαν μπροστά από την κάμερα και να τους κινηματογραφήσω σε υπέροχα σκηνικά, μέρη που ξέρω σαν την παλάμη του χεριού μου και να δουλέψω με μια ομάδα παραγωγών που έχουν κάνει μερικές από τις πιο αγαπημένες μου ταινίες.»

Σεμπάστιαν Σταν
Ντενίζ Γκαφ

Φωτογραφία εξωφύλλου: Θοδωρής Μάρκου

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR