Βιομηχανική αισθητική σε ανακαινισμένο ρετιρέ διαμέρισμα στο Poznan

Ένα διαμέρισμα στον τελευταίο όροφο με θέα στην πόλη Poznan της Πολωνίας, μεταμορφώθηκε από ένα απλό οικοδόμημα σε έναν σύγχρονο, βιομηχανικό χώρο με έντονες λεπτομέρειες. Οι αρχιτέκτονες Mili Młodzi Ludzie επανεξέτασαν τη διάταξη, έτσι ώστε να εκμεταλλευτούν όλα τα παράθυρα που καλύπτουν τους δύο εξωτερικούς τοίχους.

Η νέα διάταξη προσφέρει ένα ανοιχτό καθιστικό και τραπεζαρία με απεριόριστη θέα, με ένα παράθυρο στη γωνία του διαμερίσματος. Από τη στιγμή που οι σχεδιαστές ανέλαβαν το έργο, τους επετράπη να ενσωματώσουν τις ιδέες τους πιο εύκολα, καθώς και να διατηρήσουν μερικά από τα ακατέργαστα, βιομηχανικά στοιχεία που προσθέτουν γοητεία στο χώρο.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE