Quantcast

Στον υπέροχο κόσμο της world traveler & φωτογράφου, Μαρίνας Βερνίκου #TheSchweppesClub

Η Μαρίνα Βερνίκου έχει ταυτίσει το όνομά της με το γαλάζιο της θάλασσας, με τη συνεχή εξερεύνηση νέων κόσμων και πολιτισμών μέσα από τα ταξίδια της και με λήψεις που κόβουν την ανάσα. Περιπετειώδης, μία πραγματική ταξιδιώτης της ζωής, η βραβευμένη και διεθνώς αναγνωρισμένη φωτογράφος είναι γεμάτη δημιουργική ανησυχία που της υπαγορεύει να κάνει καινούργια πράγματα, να θέτει νέους στόχους και να προσπαθεί σκληρά για να τους πετύχει.

Ακριβώς για αυτόν τον λόγο δοκιμάζεται συνεχώς σε νέους τομείς αναζητώντας με την περιέργεια του ταξιδιώτη και τη χάρη του περιπατητή τις νέες εμπειρίες που τις φέρνει η ζωή.

Μια έντονη φυσαλίδα ενός παγωμένου Schweppes Pink Grapefruit Soda όταν συνδυάζεται με την αψάδα της λευκής τεκίλας, ισορροπεί τα πάντα. Έτσι και η Μαρίνα Βερνίκου συνδυάζει και ισορροπεί τη δημιουργική ορμή με την ηρεμία και τη γαλήνη του ενήλικα που γνωρίζει ακριβώς που βρίσκεται.


Ανακάλυψε κι εσύ έναν νέο κόσμο γεμάτο εμπειρίες που συνδυάζουν και ισορροπούν συναισθήματα και αναμνήσεις στο schweppes.gr και γίνε και εσύ μέλος της πιο δημιουργικής λέσχης που ακούει στο όνομα #TheSchweppesClub


Φωτογραφίζει: Ιωάννα Χατζηανδρέου
Συνέντευξη: Φιλίππα Δημητριάδη

Πότε ανακάλυψες την αγάπη σου για τα ταξίδια και τη φωτογραφία; Ήταν κάτι που από μικρή είχες αντιληφθεί πως σε γοητεύει;
Η αγάπη μου για τα ταξίδια αποτελεί εγγενές μου χαρακτηριστικό. Και αυτό οφείλεται στον πατέρα μου που μου κληροδότησε το ίδιο πάθος του. Από τότε που γεννήθηκα με έπαιρνε πάντα μαζί του και με έκανε κοινωνό των ταξιδιωτικών του εμπειριών. Έτσι μεγάλωσα και το ίδιο κάνουμε κι εμείς με τα παιδιά μας. Νιώθω πραγματικά ευγνώμων που έχω καταφέρει να έχω ταξιδέψει μέχρι στιγμής σε 133 χώρες του κόσμου. Στόχος μου φυσικά να γυρίσω όλον τον κόσμο.

Και η αγάπη μου για τη φωτογραφία στον πατέρα μου οφείλεται. Ξεκίνησε σε ένα ταξίδι που έκανα μαζί του στο Hong Kong. Ήμουν εννέα ετών και εκεί μου έκανε δώρο την πρώτη καλή φωτογραφική μου μηχανή SLR. Ανακάλυψα έναν καινούργιο κόσμο και το μόνο που ήθελα από τότε ήταν να φωτογραφίζω.

Το πιο μεγάλο ρίσκο που πήρες στη ζωή σου ποιο θεωρείς πως είναι; Θα συμβούλευες τους νέους του χώρου να ρισκάρουν και να τολμούν για όλα όσα αγαπούν;
Ένα από τα μεγάλα ρίσκα που πήρα στη ζωή μου ήταν όταν αποφάσισα να μπω στον κόσμο του επιχειρείν συνδυάζοντας την αγάπη μου για τη φωτογραφία με τη μόδα και δημιουργώντας την προσωπική μου συλλογή ρούχων και αξεσουάρ Marina Vernicos Collection. Το τόλμησα και μετά από πολλή δουλειά, αφοσίωση και συνεχή προσπάθεια, το brand μας συνεχώς μεγαλώνει, εξελίσσεται και είμαι πολύ περήφανη που τα έχουμε καταφέρει.

Πες μας μια νέα εμπειρία που θα ήθελες να ανακαλύψεις; Κάτι που δεν έχεις κάνει ποτέ και που θα ήθελες πολύ να το ζήσεις.
Όνειρό μου είναι να καταφέρω να γυρίσω τον κόσμο με ιστιοπλοϊκό και φυσικά να αγγίξω το απόλυτο treckrecord καταφέρνοντας να επισκεφτώ όλες τις χώρες του κόσμου. Ελπίζω να τα καταφέρω.

Τελικά ένα ταξίδι μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή;
Χωρίς καμία αμφιβολία. Η πολιτιστική κληρονομιά που σου αφήνουν αξίζει όσο τίποτα. Πέρα από το γεγονός ότι γνωρίζεις νέους κόσμους, πολιτισμούς, κουλτούρες, θρησκείες, κουζίνες, επιπλέον διαμορφώνεις και το αξιακό σου πεδίο. Εξελίσσεσαι. Μαθαίνεις να σέβεσαι, να αποδέχεσαι το διαφορετικό, να αγαπάς, να θαυμάζεις, να εκτιμάς.

Διάβασε ολόκληρη τη συνέντευξη της Μαρίνας Βερνίκου εδώ

Tο #SchweppesGreece, το πιο εκλεκτό ανθρακούχο ποτό στον κόσμο των ενηλίκων, βουτά στους μοναδικούς κόσμους εμπειριών επτά δημιουργικών ανθρώπων από τον χώρο της μόδας, της φωτογραφίας, του θεάτρου, της αρχιτεκτονικής και του χορού δημιουργώντας ένα δυναμικό club για αυθεντικούς χαρακτήρες που ξέρουν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή της ζωής, το #TheSchweppesClub. Γίνε κι εσύ μέρος του στο www.schweppes.gr.

#TheSchweppesClub #SchweppesGreece 

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR