Quantcast

Η νέα συλλογή Raf Simons x Eastpak SS20

Η Eastpak και η Raf Simons γιορτάζουν τη μακροχρόνια δημιουργική τους σχέση με μια νέα συλλογή, γράφοντας το δέκατο κεφάλαιο της συνεργασίας τους.

Η συλλογή περιλαμβάνει τρία νέα μοντέλα : επανεφεύρει το κλασικό Padded Doubl’r backpack της Eastpak, ενώ’παρουσιάζει και δύο νέα ευέλικτα σχέδια, την τσάντ Waist Loop bag και την Pocketbag Loop bag. Κάθε πολυλειτουργικό μοντέλο διαθέτει αποσπώμενες τσέπες και λεπτομέρειες με τους χαρακτηριστικούς μεταλλικούς κρίκους του Raf Simons. Η συλλογή προσφέρει συνολικά επτά χρωματικούς συνδυασμούς με γραφιστικές λεπτομέρειες, συνθήματα και αναφορές στην επιστροφή (homecoming) του Raf Simons στο δικό του “own private Antwerp” από τη “stoned America”. Ο Simons αποτίει φόρο τιμής στην πόλη από όπου ξεκίνησε να ονειρεύεται το σχέδιο και η συλλογή
αντανακλά τις ρίζες του, με έμπνευση από τη νεολαία και τις υποκουλτούρες της περιοχής.

Για την οπτική αποτύπωση αυτής της συλλογής, η Eastpak και ο Raf Simons συνεργάστηκαν με το διάσημο φωτογράφο Serge Leblon. Ο Leblon -γνωστός για τη δημιουργία μιας κινηματογραφικής αίσθησης, χρησιμοποιώντας χρώματα και ειδικό φωτισμό -προφέρει μια ιδιαίτερη φωτογραφική αφήγηση της σύγχρονης ζωής, που είναι ταυτόχρονα αδιάφορη αλλά και τρυφερή, οικεία αλλά και μυστηριώδης.

Διαθέσιμη στις 27 Ιανουαρίου, 2020

More Stories
PUMA Flagship Store
PUMA Flagship Store: Το Grand Opening του νέου καταστήματος
DIDÉE.GR