Quantcast

Οι Urban Outfitters λανσάρουν την πολύχρωμη Pride Collection

Με τον Ιούνιο να έχει καθοριστεί πια ως ο μήνας του Pride, οι Urban Outfitters αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν την Pride Collection. Πρόκειται για μια συλλογή από ρούχα και όχι μόνο, με φιλανθρωπικό σκοπό, που θα λανσαριστεί σε συνεργασία με το ράπερ Taylor Bennett.

Η συλλογή περιλαμβάνει μια σειρά από μπλουζάκια, καπέλα μπέιζμπολ, μια ταπετσαρία και άλλα κομμάτια που θα κυκλοφορήσουν στα χρώματα της κοινότητας LGBTQ. Οι τιμές κυμαίνονται από $24 – $39 USD, με το 100% των κερδών από τα είδη να δίνονται για φιλανθρωπικό σκοπό. Πιο συγκεκριμένα τα έσοδα θα πάνε στον GLSEN, έναν οργανισμό που έχει ως αποστολή να εξασφαλίσει ένα ασφαλές περιβάλλον για τους φοιτητές LGBTQ στα σχολεία. Η Pride Collection είναι διαθέσιμη για αγορά από τους Urban Outfitters αλλά και online.

Ο hip-hopper του Σικάγου παραδέχτηκε πως είναι αμφιφυλόφιλος στις αρχές του έτους. Η καριέρα του παρουσιάζει μεγάλη επιτυχία δηλώνοντας μάλιστα ότι: «Η ειλικρίνεια και το να είσαι ο εαυτός σου είναι κάτι που πιστεύω ότι θα πρέπει πάντα να γιορτάζεται, είτε μέσα από από το hip-hop, είτε στην καθημερινότητα». Όσον αφορά τη συνεργασία του με τους Urban Outfitters, «Όντας ανεξάρτητος καλλιτέχνης και επιχειρηματίας, είναι σπουδαίο να βρίσκω συνεργάτες όπως οι Urban Outfitters. Η μάρκα μοιράζεται τη βασική αξία της αναγνώρισης της ατομικότητας όχι μόνο κατά τη διάρκεια του Pride Month, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους».

More Stories
PUMA Flagship Store
PUMA Flagship Store: Το Grand Opening του νέου καταστήματος
DIDÉE.GR