Quantcast

Η νέα πρόταση του Λευτέρη Λαζάρου αποθεώνει το κρέας στην πιο ωραία ταράτσα της πόλης

Σε μια από τις πιο προνομιακές τοποθεσίες του Πειραιά με ασύγκριτη θέα στο Μικρολίμανο και διάχυτη τη θαλασσινή αύρα, το Bites & Wine, η νέα πρόταση του Λευτέρη Λαζάρου και της ομάδας του με επικεφαλής τον Γιάννη Παρίκο, υπόσχεται αξέχαστες βραδιές κάτω από τον έναστρο αττικό ουρανό.

Με απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση στην ειδυλλιακή ταράτσα του που “ατενίζει” πανοραμικά το Μικρολίμανο, το Bites & Wine έχει γίνει ήδη το αγαπημένο open air “place to be” για τους λάτρεις του καλού φαγητού και κρασιού.

Τις εvτυπώσεις κερδίζει από την πρώτη στιγμή ο χώρος του με τον ατμοσφαιρικό φωτισμό και την υπέροχη θέα στη θάλασσα αποτελώντας το ιδανικό περιβάλλον για αξέχαστες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ρόλο πρωταγωνιστή βέβαια, κατέχουν οι ξεχωριστές προτάσεις του μενού που φέρει την υπογραφή του Λευτέρη Λαζάρου, ο οποίος κάνει την πιο γευστική ανατροπή παρουσιάζοντας δημιουργίες με κρέας. Καλοδιαλεγμένες πρώτες ύλες και βιολογικά κρέατα συνθέτουν δημιουργικά και comfort food πιάτα, ενώ η καλοδιαβασμένη οινική λίστα με επιλεγμένες ετικέτες από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα συμπληρώνει ιδανικά την εμπειρία.

Από τα απόλυτα must taste του μενού, το βιτέλο τονάτο με σάλτσα τόνου και κάππαρη που γίνεται η πιο εύγευστη “γέφυρα” ανάμεσα στη γη και τη θάλασσα, ενώ επιβάλλεται να δοκιμάσετε το σουβλάκι στην πιο μοντέρνα εκδοχή του, σερβιρισμένο σε ποτήρι, καθώς και τα μοσχαρίσια κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας και κριθαράκι. Απολαύστε μια δροσερή σαλάτα με φρέγκολα, το spaghetti cipriani με αρωματικό μοσχαρίσιο κιμά, αλλά και το ευφάνταστο πεϊνιρλί με μοσχαρίσιο ταρτάρ που δεν μπορεί παρά να σας αιχμαλωτίσει με τη γεύση του.

Οι προτάσεις του μενού “παντρεύονται” αρμονικά με μια εξαίρετη γκάμα από κρασιά και αποστάγματα, ενώ το λαχταριστό γλυκό “burger” διά χειρός του pastry chef Θοδωρή Μωυσίδη θα σας ενθουσιάσει γράφοντας τον πιο γλυκό επίλογο στην εμπειρία Bites & Wine.

Ανοιχτά Δευτέρα έως Σάββατο από τις 19.30.

Ακτή Κουμουνδούρου 54-56, Μικρολίμανο
Tηλ: 2105228400

 

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR