Quantcast

Το νέο υπερπολυτελές σετ Mahjong της Hermès

Αν νομίζατε ότι τα σετ Mahjong των Maison Margiela και Prada ήταν πολυτελή, τότε ένα δέος θα σας κατακλύσει με το νέο δημιούργημα “Helios” της Hermès.

Ο πολυτελής οίκος, παρουσίασε ένα νέο σετ Mahjong, του ιστορικού παιχνιδιού που το τελευταίο διάστημα έχει γίνει το πιο πολυσυζητημένο. Κάποιοι άνθρωποι ισχυρίζονται ότι η ιστορία αυτού του παιχνιδιού χρονολογείται πριν από 2.500 χρόνια, ενώ άλλοι αντιτίθενται σε αυτό και ισχυρίζονται ότι το παιχνίδι εφευρέθηκε το 18ο ή 19ο αιώνα, καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμα ιστορικά στοιχεία για το παιχνίδι πριν από τον 19ο αιώνα. Οι ερευνητές λένε ότι το Mahjong μπορεί να είναι εμπνευσμένο από το ντόμινο και μερικά άλλα αρχαία παιχνίδια με κάρτες που παιζόταν στην Κίνα. Το Mahjong απαιτεί στρατηγική, ταχύτητα και την προσήλωση των παικτών για να επιτευχθεί επιτυχία. Αυτό του προσδίδει ένα καλύτερο και πιο πνευματικό στάτους σε σχέση με άλλα παιχνίδια.

Το νέο δημιούργημα της Hermès από μασίφ ξύλο σε συνδυασμό με δέρμα, φέρει έναν υπερπολυτελή σχεδιασμό που γοητεύει και τους πιο απαιτητικούς. Το σετ περιλαμβάνει ζάρια, μπαστούνια και 148 πλακάκια. Κάθε κομμάτι μαζί με το περίτεχνο κουτί είναι χειροποίητο και με ωραίες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR