Quantcast

Ο οίκος Cartier παρουσιάζει τη νέα εκδοχή του Pasha de Cartier

Το 1992, το Pasha de Cartier Eau de Toilette σηματοδότησε μια νέα εποχή στον χώρο της αρωματοποιίας με ένα ηδονιστικό στοιχείο του να εξερευνά όλες τις πλευράς της λεβάντας.

Η νέα εκδοχή του αρώματος Pasha de Cartier είναι εκλεπτυσμένη, αισθησιακή και fougère προσφέροντας ακόμη περισσότερο βάθος και ζεστασιά, χάρη στην προσθήκη του κεχριμπαριού. Το αρωματικό σύνολο αναδύεται όσο η θερμότητα του αρώματος απλώνεται, ξυλώδης σαν μια πυρκαγιά και απαλή με νότες από σανταλόξυλο.

Ένα σύγχρονο άρωμα για την σημερινή γενιά, μια ταλαντούχα κοινότητα που οφείλει την επιτυχία της στις τολμηρές επιλογές της. Το δημιουργικό και εκδηλωτικό όραμά τους γύρω από τον κόσμο επιτρέπει αυτή την εξαιρετική μίξη. Ένα υπέροχο κλασικό άρωμα, το Pasha de Cartier, γίνεται ένα με την απόλυτα σύγχρονη και ασυνήθιστη γοητεία.

Το μπουκάλι εκφράζει αυτή την ενέργεια με τον εξαιρετικό σχεδιασμό του και τους ξεχωριστούς κώδικες του οίκου Cartier: Η μεταλλική λάμψη των τριών γραμμών που περιβάλλουν το κάτω μέρος του καπακιού.

Το καπάκι του μπουκαλιού ολοκληρώνεται με μια μπλε πολύτιμη πέτρα στην κορυφή του.

Στοιχείο που αντλεί έμπνευση από την κορώνα του ρολογιού Pasha του οίκου Cartier. Οι κατακόρυφες γραμμές κατά μήκος του μπουκαλιού, του προσδίδουν χαρακτήρα και αναδεικνύουν τη δυναμική του.

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR