Quantcast

Η ιεροτελεστία της ανδρικής περιποίησης

Η βασική καθημερινή ανάγκη κάθε άντρα, η στιγμή του ξυρίσματος, μετατρέπεται σε μια εμπειρία δύο απλών βημάτων, την οποία υπογράφει θριαμβευτικά η InterMed. ιεροτελεστία


Η καθημερινή ανδρική περιποίηση, η λεγόμενη beauty routine του κάθε άντρα, μπορεί να μετατραπεί στην πιο ιεροτελεστική πράξη της ημέρας του; Η απάντηση στο ερώτημα είναι θετική και ο τρόπος τόσο εύκολος για αυτούς που ξέρουν τι ζητούν από τα προϊόντα περιποίησής τους.

Όλοι γνωρίζουμε πως ένας άντρας αν αγαπήσει ένα  προϊόν περιποίησης, δύσκολα το αποχωρίζεται. Αυτή η μακροχρόνια σχέση λοιπόν που μπορεί να αναπτυχθεί μεταξύ τους, γίνεται και σχέση ζωής που μέσα της δημιουργούνται εμπειρίες. Αν αναρωτηθείς τί ζητάς τελικά από τα προϊόντα που χρησιμοποιείς, θα απαντήσεις στον εαυτό σου πως θέλεις η εταιρεία που αναλαμβάνει την περιποίηση σου, να διαθέτει φαρμακευτική εμπειρία και τεχνογνωσία πίσω από κάθε σύνθεση, να ξέρει όλα όσα δεν ξέρεις εσύ, να διαθέτει φόρμουλες 2 in 1 -που θα σου λύνουν τα χέρια από περιττές συσκευασίες και πληροφορίες- και τέλος, κάθε προϊόν να αναδεικνύει την εμπειρία των ειδικών και την έρευνα.

Η βασική καθημερινή ανάγκη κάθε άντρα, η στιγμή του ξυρίσματος, μετατρέπεται σε μια εμπειρία δύο απλών βημάτων, την οποία υπογράφει θριαμβευτικά η InterMed:

Step 1

Η ιεροτελεστία ξεκινά με το Shaving Foam με υαλουρονικό Οξύ, πανθενόλη & Βιταμίνη Ε. Εδώ, δεν μιλάμε για έναν απλό αφρό ξυρίσματος, μιλάμε για το προϊόν που χρειάζονται όλοι όσοι θέλουν από το ξυριστικό προϊόν τους φροντίδα, ενυδάτωση, ανάπλαση ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Στο συγκεκριμένο δημιούργημα της εταιρείας το υαλουρονικό οξύ και η πανθενόλη προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και όλα τα παραπάνω, ενώ η πολύτιμη βιταμίνη Ε ενισχύει την φυσική άμυνα του οργανισμού ενάντια στην οξειδωτική φθορά. Στην παραπάνω περιγραφή δεν υπάρχουν parabens, οινόπνευμα & χρωστικές.

Step 2

Το step 2 ξεκινά με το ενυδατικό και προστατευτικό γαλάκτωμα για μετά το ξύρισμα. Με υαλουρονικό οξύ, αλλαντοΐνη, προβιταμίνη Β5 & βιταμίνη Ε, η πρώτη αίσθηση που προκαλεί είναι της απόλυτης δροσιάς στο αντρικό δέρμα. Χάρη στο μελετημένο συνδυασμό τριών μαλακτικών συστατικών, το αποτέλεσμα είναι μία μοναδική αίσθηση απαλότητας, που σίγουρα δεν την έχεις ζήσει μέχρι σήμερα. 
Το υαλουρονικό οξύ ενισχύει την ανάπλαση του δέρματος, η προβιταμίνη Β5 και η αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε, προστατεύουν ενάντια στην οξειδωτική γήρανση, ενώ η αλλαντοΐνη προσφέρει επουλωτική δράση κατά των ερεθισμών.

Βρείτε εδώ ολόκληρη την ανδρική σειρά της InterMed και ανακαλύψτε την μοναδική εμπειρία της καθημερινής φροντίδας που υπόσχεται σε όσους την αποκτήσουν.


Credits

Set design: Notis Sakoulas
Photographer: Panos Georgiou

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR