Quantcast

Vans Shop Riot 2019: Ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός street skate διαγωνισμός της Vans

Ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός street skate διαγωνισμός της Vans, στην καθιερωμένη του στάση στην Αθήνα.

Το Vans Shop Riot επιστρέφει για 6η συνεχόμενη χρονιά στην Αθήνα, μετά από μια σειρά αντίστοιχων skate battles στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, για να αναδείξει και φέτος τους καλύτερους skaters της εγχώριας σκηνής και να τους δώσει το ‘εισιτήριο΄ για τον μεγάλο πανευρωπαϊκό τελικό του θεσμού.

Το Vans Shop Riot Series δημιουργήθηκε από τη Vans με στόχο να προωθήσει τους καλύτερους street skaters της Ευρώπης, προσφέροντας ταυτόχρονα στο community και τα skateshops μια αυθεντική πλατφόρμα έκφρασης και αναγνώρισης και αποτελεί, πλέον, έναν από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς της σκηνής. Έχοντας γιορτάσει πέρυσι τα 10 του χρόνια ανά την Ευρώπη, φέτος ο θεσμός συμπληρώνει 11 χρόνια και γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός.

Το Vans Shop Riot Greece προσκαλεί ξανά τους riders και τους λάτρεις της skate κουλτούρας στο Maroussi Skatepark του ΟΑΚΑ (Αμαρυσίας Αρτέμιδος & Γ. Πιτταρά), το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019, για μία all-day εμπειρία street & skate κουλτούρας.

Οι καλύτεροι riders από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο θα αναμετρηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του skatepark, σε ένα street skate contest υψηλών απαιτήσεων για τον τίτλο του Vans Shop Riot Greece, για μεγάλα χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 3.250€ και, κυρίως, για μια θέση στον Ευρωπαϊκό τελικό, στις 25 & 26 Οκτωβρίου στο Άμστερνταμ.

VANS SHOP RIOT GREECE 2019: PRIZE MONEY
1η θέση: 1500€ & μία θέση στον μεγάλο πανευρωπαϊκό τελικό του Vans Shop Riot, στο Άμστερνταμ, με όλα τα έξοδα πληρωμένα
2η θέση: 1000€
2η θέση: 750€

BEST TRICK CHALLENGE:
500€ & δώρα-έκπληξη για το μεγάλο νικητή

VANS SHOP RIOT GREECE 2019: THE CONTEST
Ακόμα περισσότερα skate shops θα αναμετρηθούν στη φετινή ‘αρένα’ του Vans Shop Riot Greece και, όπως κάθε χρόνο, μερικοί από τους καλύτερους skaters θα προσπαθήσουν να εντυπωσιάσουν τους κριτές. 11 skate shops από την Ελλάδα και την Κύπρο, με ομάδες 3 αθλητών, θα συναντηθούν για να αναμετρηθούν, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Τα 11 skate shops που θα διαγωνιστούν στο φετινό Shop Riot είναι με αλφαβητική σειρά τα παρακάτω:

 Color Skates: www.colorskates.com

 Fifty Fifty: www.fiftyfiftyboardshop.blogspot.ch

 LarnaCan: www.facebook.com/larnacanskateshop/ 

 MicroXtreme: www.microxtreme.gr

 Ministry of Concrete: www.ministryofconcrete.com

 Minos Sports: www.facebook.com/minosclothing

 Motel Street Boutique: http://www.motelshop.gr/

 Rooms 19-20: https://www.facebook.com/pg/Rooms1920/

 Slut Boardshop: www.slutboardshop.com

Sublime https://el-gr.facebook.com/SublimeStoreAthens/

Underground Three Sixty https://www.facebook.com/pg/Undergroundthreesixty

VANS SHOP RIOT GREECE 2019: WHAT’S MORE

Έχοντας στο επίκεντρο πάντα το skateboarding, το Vans Shop Riot -VSR- αποτελεί και ένα event που συγκεντρώνει μεγάλο μέρος της εγχώριας street κουλτούρας και τους λάτρεις αυτής, προσφέροντας στο κοινό τη δυνατότητα να γνωρίσει μερικούς από τους εκπροσώπους της, σε ένα περιβάλλον που φιλοξενεί τον ‘πυρήνα΄ της φιλοσοφίας της Vans: skate, art, music…

Το Skate You θα διοργανώσει ένα ξεχωριστό NBD (never been done) Challenge, στο οποίο οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ‘μεγαλουργήσουν’ με ευφάνταστα tricks που δεν έχουν ξαναγίνει!

Σε συνέχεια του περσινού highlight της Ασημίνας Μανουσάκη και προσκαλώντας ακόμα περισσότερα κορίτσια με τα σανίδια τους, το Vans Shop Riot Greece 2019 θα φιλοξενήσει και φέτος ένα special all-girl get torgether session, σε συνεργασία με το crew Girls on Skateboards.

Τιμώντας τη μεγαλύτερη γενιά της local skate σκηνής, στο Vans Shop Riot θα διοργανωθεί και ένα special over 35 session, αφιερωμένο στην old-skool εποχή του skate, με τη συμμετοχή κάποιων από τους σημαντικότερους riders αυτής της γενιάς.

Στο booth του Darkside Tattoo Society, που θα γιορτάσει εκεί το 5th year anniversary του, ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει limited special gift bags συμμετέχοντας σε ένα skate & fun photobooth activation. Επίσης, ο νικητής του Best Trick θα λάβει ένα tattoo voucher gift.

Στο Barber Rules booth θα είναι και φέτος εκεί και θα κάνει δώρο στους μεγάλους νικητές του φετινού Vans Shop Riot (1η θέση) αλλά και στους νικητές του Best Trick ένα full treatment.

Παράλληλα, η Vans, που στηρίζει πάντα την προσωπική έκφραση, τη νεανική κουλτούρα, την ‘off the wall’ φιλοσοφία και, φυσικά, τη skate κουλτούρα, θα προσφέρει στο κοινό δωρεάν σανίδες skateboard, που κάποιοι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν.

Τέλος, στηρίζοντας με ευαισθησία τη δράση του Free Movement Skateboarding, το Vans Shop Riot θα φιλοξενήσει και πάλι τον οργανισμό, που προωθεί τη διάδοση και την έκμαθηση του skateboarding ως ‘εργαλείου’ ένταξης και ενδυνάμωσης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και προσφύγων νεαρής ηλικίας. Το κοινό θα μπορει να ενημερωθεί για τα προγράματα και τις δράσεις του Free Movement Skateboarding για την προώθηση και την υποστήριξη μαθημάτων skate, αλλά και για τους τρόπους συμμετοχής και στήριξης αυτών.

**Το Vans Shop Riot, εκτός απ’ το αθηναϊκό κοινό, προσκαλεί και τον κόσμο της skate και street κουλτούρας της Θεσσαλονίκη, Πάτρας, Λάρισας και Ξάνθης, να ταξιδέψει με το Vans Shop Riot bus στην Αθήνα και να ζήσει αυτή την εμπειρία από κοντά. Όσοι ενδιαφέρονται να βρεθούν στο μοναδικό street skate event, μπορούν να κλείσουν τη θέση του για δωρεάν μεταφορά προς/από το Vans Shop Riot της Αθήνας, επικοινωνώντας με τα παρακάτω skate shops:

Πάτρα: Fifty-Fifty
Θεσσαλονίκη: MicroXtreme & Zero Gravity
Ξάνθη: Acid
Λάρισα : Motel Shop & MicroXtreme

Ενόψει του μεγάλου street skate διαγωνισμού και στηρίζοντας τη διάδοση του αθλήματος του skateboarding, η Vans συμβάλλει στη συντήρηση των εγκαταστάσεων του Maroussi Skatepark και παράλληλα παραχωρεί και ένα χρηματικό ποσό στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων του Δήμου Αμαρουσίου.
Stay tuned!

Μάθετε περισσότερα εδώ.

#vansgr #vansshopriot2019 #vansskateboarding

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR