Quantcast
MAL7523

Η ξεχωριστή εμπειρία του Misfit nails & cocktails στο κέντρο της Αθήνας

Ένα urban nail lounge όπου μπορείς αρχικά να περιποιηθείς άψογα τα άκρα σου, να δουλέψεις με το laptop σου, να παραγγείλεις ένα δροσερό cocktail και να διαβάσεις το βιβλίο σου χωμένη/ος μέσα σε μία αναπαυτική πολυθρόνα.

Όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα home-feel περιβάλλον, χωρίς ακρυλικές μυρωδιές, όπου απολαμβάνεις μία ποικιλία μανικιούρ/πεντικιούρ,φυσικής ενίσχυσης, επιμήκυνσης με gel, με προϊόντα κυρίως OPI και Essie, καθώς και συμπληρωματικές ή private υπηρεσίες ομορφιάς στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο πατάρι.

MAL7547

Στόχος του misfit, εκτός από την άψογη περιποίηση, είναι να δημιουργηθεί ένα third space στο industry, κάτι μεταξύ των παραδοσιακών nail bars δηλαδή και της χαλάρωσης σε ένα lounge, ή ακόμα και στο σπίτι.

Για αυτό άλλωστε και το περιβόητο #μηστριμώχνεσαιαλλο στο Instagram, που περιγράφει όλη τη φιλοσοφία του misfit-  «προσφέρουμε ένα best in class result και ταυτόχρονα να απολαμβάνουμε αυτά τα μικρά πράγματα της ζωής που προσφέρουν μία light, παροδική χαρά – όπως το να έχεις άψογα, περιποιημένα άκρα ενώ ακούς feelgood μουσικές και πίνεις με φίλους πολύχρωμο αλκοόλ με φρουτώδεις γεύσεις;) “

MAL7527MAL7531MAL7592

Misfit nails & cocktails


Λ.Βασ.Αλεξάνδρου 5-7 -Χίλτον
210-7210270
@misfitathens
misfitathens@gmail.com

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR