Quantcast

Το SOUL Creative Agency δημιουργεί μια ολοήμερη και πρωτότυπη Career Day

Το βραβευμένο δημιουργικό γραφείο SOUL Creative Agency, προσκαλεί επαγγελματίες του χώρου σε μία ολοήμερη και πρωτότυπη Career Day. Εφαρμόζοντας τη στρατηγική ανάπτυξης ολοκληρωμένων υπηρεσιών branding και design, προχωρά στη διεύρυνση της ομάδας και του δικτύου συνεργατών του. 

SOUL Career Day visual 1

Το Σάββατο 09.04, η SOUL Creative Agency Team προσκαλεί στα γραφεία της στον Κεραμεικό νέα πρόσωπα και επαγγελματίες διαφορετικών backgrounds σε μία Career Day αφιερωμένη στους τομείς του design (graphic designers, art directors, creative directors, motion designers), branding (strategy & analysis), copywriting, project management, web development κ.α. 

Όλοι όσοι και όσες συμμετάσχουν στην Career Day θα έχουν το δικό τους 5’ slot για να γνωριστούν με μέλη της ομάδας της Soul και να κάνουν personal pitch βάσει της εμπειρίας, των ενδιαφερόντων και του skillset τους.
Σκοπός της Soul Creative Agency, μέσω της ανοιχτής αυτής διαδικασίας, είναι να δώσει τον χώρο και το κίνητρο, σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται να αποτελέσουν μέρος μιας δημιουργικής ομάδας που οραματίζεται να ξεπεράσει τα όρια του “creative agency”, να παρουσιάσουν το έργο τους και τις ικανότητές τους. 

Το ανοιχτό κάλεσμα της SOUL Creative Agency Team απευθύνεται σε όσους/-ες ενδιαφέρονται για τις τρέχουσες ανοιχτές θέσεις αλλά και όλους όσοι θέλουν να γνωρίσουν την ομάδα και τους ανθρώπους πίσω από τη Soul, να μοιραστούν την επαγγελματική τους εμπειρία, προφίλ & assets και να ξεκινήσουν μια ανοιχτή συνεργασία με το γραφείο. 

Enter the SOUL Universe! 

Δήλωσε τη συμμετοχή σου εδώ

Κατά τη διάρκεια της SOUL Career Day, θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας κατά της Covid-19.

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR