Quantcast

Το Grand Hyatt Athens γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Μία υπέροχα ρομαντική εμπειρία στην καρδιά της Αθήνας.

Το Grand Hyatt Athens, που άνοιξε τις πόρτες του στο ελληνικό κοινό τον Αύγουστο του 2018, γιορτάζει την Ημέρα των Ερωτευμένων δίνοντας τη δυνατότητα στους καλεσμένους του να ζήσουν την πιο ρομαντική εμπειρία στην καρδιά της Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα, το πολυτελές ξενοδοχείο προσφέρει ένα ειδικό πακέτο που περιλαμβάνει διαμονή στις 14 Φεβρουαρίου 2019 με πρωϊνό, συνδυασμένη με το ειδικά διαμορφωμένο για την ημέρα “Valentine’s Celebration dinner” menu στην τιμή των 250€ για 2 άτομα. Δίνεται επίσης η δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν μόνο το ειδικά σχεδιασμένο δείπνο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, στην τιμή των 70€ ανά άτομο.

Το Grand Hyatt Athens ξενοδοχείο εδράζεται στη Λεωφόρο Συγγρού, δίπλα στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση και συνδυάζει μεγαλοπρεπή αρχιτεκτονική και πρωτοποριακό design, ενώ φημίζεται για την ασύγκριτη θέα της ολόφωτης Ακρόπολης που δεσπόζει στον ιερό βράχο. Εξυμνώντας την εμβληματική ελληνική κουλτούρα, τα 309 δωμάτια ενσωματώνουν στοιχεία που θυμίζουν την αρχαία Αθήνα. Μαζί με αυθεντικά έργα από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, το ξενοδοχείο αναδεικνύει επίσης το state of the art lobby που διαθέτει, με το εντυπωσιακό έκθεμα The Coin, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τα αρχαία αθηναϊκά νομίσματα και αντιπροσωπεύει την ελληνική οικονομική ευμάρεια του 5ου αιώνα π.Χ.

More Stories
Vipp Cold Hawaii 15 (1)
Vipp Cold Hawaii: H απομονωμένη κατοικία στο Εθνικό Πάρκο Thy της Δανίας
DIDÉE.GR