Quantcast
Meet Market

Το Meet Market του Οκτώβρη έρχεται δυναμικά στην Τεχνόπολη

Σιγά σιγά οι μέρες γίνονται πιο μικρές, τα δέντρα αλλάζουν χρώμα, τα μποτάκια αντικαθιστούν τα σανδάλια και οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν γίνει παρελθόν. Η πόλη αρχίζει και κινείται σε ρυθμούς φθινοπώρου και το Meet Market τους ακολουθεί, αυτόν τον Οκτώβρη στις 20 & 21 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Έχει φτάσει πάλι η στιγμή που όλοι μαζί θα γιορτάσουμε την ελληνική επιχειρηματικότητα μέσα από την, αγαπημένη μας πλέον, μηνιαία συνήθεια η οποία θα συμπληρωθεί, όπως κάθε φορά, με dj sets, διαδραστικά παιχνίδια για παιδιά, δώρα για όλους στο info point του Meet Market  και φυσικά 100+ περίπτερα από τοπικά brands για να ενδώσετε σε αγορές, εκ των οποίων 20 νέοι εκθέτες θα συμμετέχουν για πρώτη φορά!

Μαζέψτε τους φίλους σας, πάρτε από το χέρι τα παιδιά και ελάτε να μας συναντήσετε!

The Meet Market: Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών,  αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια!

#themeetmarket #keepitlocal #keepitGreek

The Meet Market – Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
«Μηχανουργείο» & Προαύλιο «Μηχανουργείο»
Σάββατο 20 & Κυριακή 21 Οκτωβρίου, 2018

13:00 – 23:00 κάθε μέρα
Πειραιώς 100, 11854 Αθήνα

www.themeetmarket.gr
Facebook Page: The Meet Market

More Stories
https hypebeast.com image 2024 07 03 louis vuitton mens fw 2024 campaign 2 (1)
Louis Vuitton FW24
DIDÉE.GR