Quantcast

Η απόλαυση των καθημερινών συνηθειών μας έρχεται μέσα από κάτι απόλυτα καινοτόμο

Γράφει η Φένια Ζάννη

Η υιοθέτηση της αλλαγής ξεκινά από 7 εναλλακτικά, αλλά καινοτόμα επίπεδα, που επαναπροσδιορίζουν τη ζωή μας, κάνουν πιο ποιοτικά τα πρωινά μας και πιο απολαυστικά τα βράδια μας.

Η καθημερινότητά μας σήμερα ορίζεται από 6 γράμματα, που χαρακτηρίζουν κάθε μας κίνηση: τα έξι γράμματα του “Πρέπει”. “Πρέπει” να κοιμηθείς νωρίς, “πρέπει” να ξυπνήσεις μια συγκεκριμένη ώρα, “πρέπει” να κόψεις τις κακές συνήθειες.

Τι θα πει όμως “πρέπει” και γιατί να μην αλλάξουμε όλα όσα “πρέπει”;

Η θεμελιώδης αλλαγή αρχίζει από την καθημερινότητα. Ξεκινώντας από 7 εναλλακτικά, αλλά καινοτόμα επίπεδα, που θα επαναπροσδιορίσουν τη ζωή μας, θα κάνουν πιο ποιοτικά τα πρωινά μας και πιο απολαυστικά τα βράδια μας.

Αλλάζουμε τρόπο σκέψης

Οι αλλαγές έχουν πάντα και ένα διάστημα προσαρμογής. Μαζί όμως με τις συνήθειές μας, αλλάζουμε και τρόπο σκέψης. Γινόμαστε πιο αυστηροί με την απόλαυση της καθημερινότητας, ζητάμε πιο πολλά από τις εμπειρίες μας. Και μπορούμε να τα έχουμε.

Αφήνουμε πίσω το παρελθόν

Επιλέγουμε συνήθειες που δεν είναι πια απαρχαιωμένες, δεν μας γυρνούν πίσω. Αντιθέτως, μας πηγαίνουν μπροστά και μας κάνουν καλύτερους. Μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στο μέλλον, με τον πιο ποιοτικό τρόπο.

Αυτοπεποίθηση

Η έννοια της αυτοπεποίθησης είναι πολύ σημαντική, όταν πρόκειται για ποιοτικές αλλαγές στην καθημερινότητα. Σίγουρα η αλλαγή δεν υιοθετείται χωρίς αυτοπεποίθηση. Αν εμείς οι ίδιοι δεν πιστέψουμε στον εαυτό μας, τότε η αλλαγή δεν θα λειτουργήσει σωστά.

Θετικότητα

Οι αλλαγές γίνονται μόνο με θετική σκέψη. Η εναλλακτικότητα από μόνη της εσωκλείει μια έννοια θετικότητας, γι’ αυτό και η υιοθέτησή της είναι επιτακτική! Ξεκινάμε λοιπόν με θετικότητα.

Επιλέγουμε αλλαγές που μας κάνουν καλύτερους
Σίγουρα έχουμε σκεφτεί ότι “πρέπει” να αλλάξουμε, να γίνουμε καλύτεροι. Μήπως όμως η “αλλαγή” είναι που μας τρομάζει; Χωρίς καινοτόμες λύσεις, η αλλαγή δεν γίνεται σωστά. Γι’ αυτό αφήνουμε πίσω τις αμφιβολίες και επιλέγουμε μόνο αλλαγές, που θα μας κάνουν καλύτερους.

Παίρνουμε δυναμικές αποφάσεις

Το να προχωράς σε αλλαγές στην καθημερινότητα, μπορεί να είναι δύσκολο. Η απόφαση όμως αποτελεί τουλάχιστον το 50% μιας αλλαγής. Αν δεν το αποφασίσουμε ουσιαστικά, τότε δυστυχώς δεν είμαστε και έτοιμοι για θεμελιώδεις αλλαγές.

Κάνουμε την τεχνολογία σύμμαχό μας
Οι τεχνολογικές εξελίξεις γίνονται για να μας εξυπηρετούν. Γι’ αυτό λοιπόν επανακαθορίζουμε κάθε λεπτό της καθημερινότητας, κάνοντας την τεχνολογία σύμμαχο, σε κάθε μας κίνηση, έχοντας ως αποτέλεσμα την ευκολία και όχι μόνο.

Κάνουμε τη ζωή μας πιο ποιοτική, με καινοτόμες λύσεις και δυναμικούς συμμάχους. Κι αυτό γιατί στοχεύουμε σε ένα μέλλον καλύτερο, όχι μόνο για εμάς αλλά και για τους γύρω μας. Αφήνουμε πίσω τις παλιές μας συνήθειες, γυρίζουμε σελίδα και απολαμβάνουμε πλέον τις καθημερινές μας εμπειρίες, κάνοντας κάθε πρόκληση να φαίνεται πιο εφικτή από ποτέ.

Μία τέτοια αλλαγή έρχεται μέσα στις επόμενες μέρες. Και τη φέρνει η εξέλιξη της τεχνολογίας, η θεμελιώδης αλλαγή της συνήθειας. Γιατί το νέο μπορεί να είναι διαφορετικό, είναι όμως και η ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε τις καθημερινές μας συνήθειες, επιλέγοντας κάτι έξυπνο και πάνω απ’ όλα ποιοτικό.

#CHOOSESOMETHINGNEW

www.choosesomethingnew.gr

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR