Quantcast

Η Teleperformance Greece γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης «κοιτάζοντας τον κόσμο στα μάτια»!

Στο πλαίσιο ενός πρωτότυπου event οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικά συναισθήματα  χάρη σε μία  βιωματική εμπειρία που έφερε ανθρώπους από διαφορετικές πλευρές του κόσμου, πιο κοντά.  

Αθήνα, 04 Οκτωβρίου 2018 – Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ειρήνης  την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, η Teleperformance Greece, μέλος του πολυεθνικού ομίλου της Teleperformance,  διοργάνωσε μια ιδιαίτερη γιορτή αφιερωμένη στην ανθρώπινη επαφή, στην Αθήνα.

Η ενέργεια ήταν μια κοινωνική πρωτοβουλία της Teleperformance Greece, η οποία έχει βραβευθεί διαχρονικά για τις εταιρικές της δράσεις στον τομέα των Ανθρώπινων Πόρων. Η εταιρεία είναι ένα πρότυπο διαπολιτισμικής συνεργασίας, καθώς απασχολεί περισσότερους από 7.000 ανθρώπους από 91 διαφορετικές εθνικότητες, που μιλούν 36 διαφορετικές γλώσσες και συνεργάζονται σε ένα σύγχρονο πολυπολιτισμικό εργασιακό περιβάλλον στην Αθήνα. Στόχος της ανθρωποκεντρικής αυτής καμπάνιας της Teleperformance Greece, είναι η προώθηση των σημαντικών και επίκαιρων μηνυμάτων του σεβασμού της διαφορετικότητας, της αξίας της συνύπαρξης αλλά και της καταπολέμησης των διακρίσεων.’

Στο Πάρκο Ελευθερίας, στην καρδιά της πόλης, στήθηκε ένα πολύ ιδιαίτερο δρώμενο το οποίο θα χαραχθεί στη μνήμη όλων όσων συμμετείχαν σε αυτό. Άνθρωποι όλων των ηλικιών και των εθνικοτήτων είχαν την ευκαιρία να κάτσουν απέναντι ο ένας στον άλλο και να κοιταχτούν στα μάτια για ένα ολόκληρο λεπτό, παίρνοντας μέρος σε μια άκρως βιωματική και απελευθερωτική διαδικασία. Σε μια εποχή που λείπει η απευθείας ανθρώπινη επαφή και που τα μάτια μας είναι στραμμένα σε κάθε λογής οθόνες, το να βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο με κάποιον γίνεται αυτομάτως πιο σημαντικό και μας δίνει την ευκαιρία να τον κατανοήσουμε και να έρθουμε πιο κοντά του ακόμα και αν φαινομενικά διαφέρουμε πολύ.

Ένας μεγάλος αριθμός κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Teleperformance Greece και συμμετείχαν στο κοινωνικό αυτό πείραμα, που προκάλεσε πολύ ενδιαφέρον, γέλια, νέες φιλίες ακόμα και δάκρυα χαράς και ανακούφισης, σμιλεύοντας το πνεύμα της Ειρήνης σε όλους ανεξαιρέτως. Το event ντύθηκε μουσικά από την ομάδα Quilombo η οποία έστησε ένα δρώμενο με hang drummers, ενώ μεταξύ άλλων το «παρών» έδωσαν η μουσικός Θωμαή Απέργη και η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα. Η συγκεκριμένη δράση υποστηρίζει την παγκόσμια πρωτοβουλία Eye Contact Experiment, με την Teleperformance Greece να είναι ο επίσημος host στην Αθήνα.

«Η καλή συνεργασία και η ανθρώπινη διεπαφή δεν είναι μόνο κομμάτι της ταυτότητας και της εσωτερικής λειτουργίας  της εταιρείας μας αλλά και η πεμπτουσία του έργου που προσφέρουμε για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας και τις ανάγκες των δικών τους πελατών. Η σημερινή γιορτή είναι αφιερωμένη σε όλους όσους πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν όρια στην επικοινωνία και τη συνύπαρξη  μεταξύ των ανθρώπων όλου του κόσμου » δήλωσε ο κ. Τριαντάφυλλος Αλεξόπουλος, HR Directlor της Teleperformance Greece.

Σχετικά με τo  Eye Contact Experiment

Το Eye Contact Experiment διεξάγεται σε δεκάδες πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο υπό τον συντονισμό του οργανισμού Liberators International (www.eyecontactexperiment.org & www.theliberators.org). H Teleperformance Greece είναι ο επίσημος host του eye contact experiment στην Αθήνα.

Περήφανοι υποστηρικτές της δράσης στην Αθήνα ήταν η εταιρεία ΒΙΚΟΣ, το ανθοπωλείο ΝΙΚΟΣ ΝΤΑΛΑΠΕΡΑΣ, το ζαχαροπλαστείο ΝΤΑΣΗΣ και το κατάστημα ΠΑΓΩΤΟΜΑΝΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ .

Σχετικά με την Teleperformance

Με άξονα την ανθρωποκεντρική της φιλοσοφία, η Teleperfomance Greece είναι μέλος του πολυεθνικού ομίλου Teleperfomance και αποτελεί σήμερα την ηγέτιδα δύναμη των Multilingual Euro-Hubs στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, υλοποιώντας καινοτόμες δράσεις και επιτυχημένες πρακτικές ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού.

Ο όμιλος Teleperformance (TEP – ISIN: FR0000051807 – Reuters: ROCH.PA – Bloomberg: TEP FP),  ο μεγαλύτερος πάροχος ‘Outsourced omnichannel customer experience management’, υποστηρίζει οργανισμούς και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Διαθέτει παρουσία σε 76 χώρες, με 171.000 πλήρως εξοπλισμένες θέσεις εργασίας σε 350 Contact Centers, όπου απασχολούνται περισσότεροι από 223.000 υπάλληλοι που εξυπηρετούν 160 αγορές. Διαχειρίζεται προγράμματα σε 265 γλώσσες και διαλέκτους για λογαριασμό μεγάλων διεθνών Οργανισμών και Επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών. 

Για περισσότερες πληροφορίες: www.teleperformance.com                                              

More Stories
The Point Polzeath Cornwall by Koto hero 1024x663 (1)
To KOTO Design Studio και το εντυπωσιακό retreat στις ακτές της Κορνουάλης
DIDÉE.GR