Quantcast

Ο Νicolas Jaar για πρώτη φορά στην Αθήνα

Γράφει η Κατερίνα Καρσιώτη

Διαβάσαμε, ακούσαμε και τώρα αναμένουμε…

Με το που ακούς το όνομα Νicolas Jaar δεν είναι δυνατόν να μην «συνδεθείς», ευθύς αμέσως, με το Mi Mujer το οποίο αποτελεί μαζί με το El Bandido και το Encore, τα μεγαλύτερα dance hits του καλλιτέχνη. Δεν υπάρχει σίγουρα party ή event που να έχεις πάει και να μην έχεις χορέψεις στο ρυθμό των συγκεκριμένων κομματιών η αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να μην το έχεις σιγοψιθυρίσει στον Dj να το επιλέξει.

Ο Nicolas Jaar θα εμφανιστεί στο αθηναϊκό κοινό για πρώτη φορά στις 23 Σεπτεμβρίου στην Ιερα Οδό.

Το αναμέναμε, το επιθυμούσαμε, μας ήρθε…

Ένας ξεχωριστός καλλιτέχνης που από το πρώτο του ήδη album έγινε ο καλλιτέχνης της καρδιάς μας. Ο Nicolas Jaar με την avant-garde αισθητική του έχει καταφέρει να συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα acts του ηλεκτρονικού ήχου, με το μοναδικό τρόπο του να ανανεώνεται και να πειραματίζεται συνεχώς.

Γεννημένος στη Νέα Υόρκη, με καταγωγή και έντονες επιρροές από τη Χιλή, ξεκινώντας τα πρώτα του Dj sets στα 17, μας συστήνεται το 2011 με το θορυβώδες «Space Is Only Noise», έναν δίσκο που βρέθηκε στην κορυφή των μεγαλύτερων albums εκείνης της χρονιάς και στα πιο αξιόπιστα dance media. Ο πειραματισμός, ο ήχος του και οι ιδέες του τον κατέταξαν σε εκείνους τους δημιουργούς που θα ανοίξουν νέους δρόμους και νέους ορίζοντες στη σύγχρονη ηλεκτρονική μουσική.

Ο Nicolas Jaar, γνωστός και ως Nico, έγινε ένας από τους πιο περιζήτητους Djs παγκοσμίως, περιοδεύοντας σε όλο τον πλανήτη και μαγεύοντας με τον ήχο και την δημιουργικότητα του. Το 2014 η εμφάνισή του μαζί με τον μόνιμο συνεργάτη του Dave Harrington, εν ονόματι Darkside στο Eject Festival, αποτέλεσε την τρανή απόδειξη πως κατατάσσεται στους κορυφαίους της ηλεκτρονικής πειραματικής σκηνής.

Το 2016 έχουμε την επιστροφή του Νικολά στην “επίσημη” δισκογραφία με το album “Sirens” ( label – Other People ) μία αληθινή, κομψή μουσική δουλειά με experimental στοιχεία να πρωταγωνιστούν και να «αγγίζουν» κάθε μουσικό αυτί.

Θα βρίσκεσαι και εσύ στην Ιερα Οδό, στις 23 Σεπτέμβρη. Ο Nicolas Jaar θα είναι εκεί και θα μαγεύει με τον ήχο του. 

Enjoy The Life, Enjoy The Music !!!

Eισιτήρια
Προπώληση – 25 Ευρώ (early bird), 27 Eυρώ
Ταμείο  –  31 Ευρώ

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR