Quantcast
Χαρά

Nice to meet you: Χαρά Αλεξογιαννοπούλου

Κείμενο: Θάλεια Πολυκαλά
Φωτογραφίες: Ανδρέας Πανόπουλος

Chara-1 [7980]Χαρά Αλεξογιαννοπούλου – Απόφοιτη διακόσμησης εσωτερικών χώρων, Creative spirit

«Είμαι σε σκέψη για το τι θα κάνω καιρό τώρα. Τελείωσα διακόσμηση εσωτερικών χώρων αλλά δεν υπάρχει δουλειά σε αυτόν τον κλάδο. Κι επίσης ψάχνω να κάνω κάτι πιο δημιουργικό. Τώρα θέλω να ασχοληθώ με τη μαγειρική. Παλιότερα έκανα κάποια σχέδια τατουάζ γιατί έχω μηχάνημα. Έμαθα να κάνω, πήρα τα πράγματα που χρειαζόμουν και αρχικά έκανα πάνω μου. Από το σχολείο μου άρεσε να ζωγραφίζω, κυρίως με χρώματα αλλά το τατουάζ είναι καθαρά τεχνικό ζήτημα. Όλα τα τατουάζ μου έγιναν περίπου μέσα σε 2 χρόνια. Ποτέ δεν κάνω νορμάλ σχέδια και δε μου αρέσει να είναι τέλεια.»

«Δε μπορώ να ασχολούμαι μόνο με ένα πράγμα. Είμαι καλλιτεχνικός τύπος και σε διαφορετικές περιόδους της ζωής μου έχω καταπιαστεί με όλες τις μορφές τέχνης. Δεν έχω πρόγραμμα γιατί συνεχώς το αλλάζω. Με κάνει κουμάντο η διάθεσή μου αλλά έχω τον τρόπο μου να ελέγχω τα πράγματα.»

«Δεν πιστεύω στο “για πάντα”, ζω το σήμερα και ξέρω τι θέλω. Ούτε επιβεβαίωση ζητάω, εξάλλου από την αρχή δείχνω πολύ ξεκάθαρα ποια είμαι. Μακροπρόθεσμα θα ήθελα να είμαι πετυχημένη σε αυτό που θα κάνω, με ό,τι κι αν αποφασίσω να ασχοληθώ, να έχω αναγνώριση από τα άτομα του χώρου και μια όμορφη οικογένεια.»

Chara-3 [7982]

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR