Quantcast

400 λέξεις του Γαβριήλ Νικολαΐδη

Φωτογράφιση: Ιωσήφ Αλεξιάδης

O Γαβριήλ Νικολαΐδης είναι Μarketing & Online PR manager στη HotelBrain, διατηρεί το δικό του blog coolartisan.net και μόλις δημιούργησε την πρώτη του σειρά T-shirts Dapper Guilt.

4

400 λέξεις είναι τόσο λίγες που μοιάζουν με άπειρες αυτή τη στιγμή. Τι είδους αυτό-πρόσωπο-βιογραφία να γράψω για μένα σήμερα… Ίσως απλά να αντιγράψω τη λίστα του supermarket… σκέφτομαι.

Έχω καταλήξει πως το μεγαλύτερό μου άγχος είναι μήπως, μεγαλώνοντας, γίνω όπως οι γονείς μου. Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι μήπως, μεγαλώνοντας, δεν γίνω όπως οι γονείς μου. Από τα 15 μου μέχρι σήμερα έχω χάσει κι έχω πάρει 10 κιλά περί τις 8 φορές. Πλέον δεν είναι αστείο αλλά έχω καταλάβει πως ο τρόπος που αντιμετωπίζω την απόλαυση του φαγητού είναι αντιστρόφως ανάλογος με τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι την απόλαυση της ζωής. Ίσως αυτό να ήταν και ο λόγος που έγινα food blogger, σαν ψυχανάλυση δηλαδή και κάπως έτσι το έλυσα. Νομίζω πως το πιο ωραία posts που έχω κάνει ποτέ στο coolartisan.net είναι το Lava Cake και τα Τυροπιτάρια με Κρόκο (που μου έμαθε η θεία μιας φίλης, ετών 80). Τα είχα ξεσκίσει να τα φτιάχνω, όταν τα πρωτοέμαθα. Σαν 15χρονο που μόλις έμαθε τι είναι σεξ. Ακόμα μέχρι σήμερα μπορεί να με συγκινήσει η πολύ καλή εκδοχή μιας αγαπημένη γεύσης, όπως οι κουραμπιέδες Petis Grecs που δοκίμασα πρόσφατα ή το βαλσάμικο ξύδι της Seacrets Inspirations.

Αυτή την περίοδο μιλάω συνέχεια για τα T-shirts που φτιάχνω. Μπορείς να τα δεις εδώ: https://www.instagram.com/dapperguilt/ Το σκεπτικό μου ήταν να φτιάξω μια γλώσσα από σύμβολα που επικοινωνούν το beach culture σε όλο τον πλανήτη. Από τους κίονες του Αιγαίου μέχρι τους φοίνικες του Los Angeles, η κουλτούρα της παραλίας είναι ίδια σε όλο τον πλανήτη. Αποφάσισα να κάνω μόνο άσπρα και μαύρα T-shirts γιατί φοράω μόνο άσπρα και μαύρα T-shirts και γιατί there is something cool about them.

Η καλύτερη εμπειρία που μπορείς να ζήσεις στην Αθήνα είναι η μυρωδιά από τις νεραντζιές σε έναν απογευματινό περίπατο στην πόλη την Άνοιξη. Πρόσφατα πήγα και στο Uberness του Καλλίδη στη λαχαναγορά. Κι αυτό είναι πολύ ωραία εμπειρία στην πόλη. Σήμερα θα τσεκάρω εισιτήρια και ξενοδοχεία για Σύρο. Θέλω να πάω οπωσδήποτε στο Anima Syros Festival.

1

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR