Quantcast
Γιώργος Φλετούρης

Nice to meet you: Γιώργος Φλετούρης

Κείμενο: Θάλεια Πολυκαλά
Φωτογραφίες: Ανδρέας Πανόπουλος

giorgos-3

Γιώργος Φλετούρης – Κομμωτής 

«Κάθε πρωί που ξυπνάω μου αρέσει να πηγαίνω βόλτα με το ποδήλατό μου. Βοηθάει να καθαρίσει το μυαλό σου, να ηρεμήσεις.»

«Η κομμωτική είναι ο έρωτάς μου, με γεμίζει, νιώθω απόλυτα δημιουργικός. Μου αρέσει να δίνω σχήμα και γι’ αυτό ασχολούμαι κατά βάση με το κούρεμα, το οποίο έχει να κάνει με τη γεωμετρία.»

«Στο πρώτο κομμωτήριο που εργάστηκα είχα την τύχη να έχω για αφεντικό έναν άνθρωπο που θαύμαζα και μου έμαθε πολλά πράγματα. Ο καθένας βέβαια αναπτύσσει το προσωπικό του στυλ όσο δουλεύει αλλά το κομμωτήριο είναι μεγάλο σχολείο. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο είναι να νιώσεις οικεία και να εμπιστευτείς τον κομμωτή σου.»

«Σαν πελάτες, οι άντρες είναι πιο σταθεροί. Ξέρουν ακριβώς τι θέλουν και δεν το αλλάζουν εύκολα, ενώ οι γυναίκες επιζητούν πάντα την αλλαγή, το κάτι διαφορετικό.»

«Θεωρώ βασικό το να συμμετέχω σε σεμινάρια για να ενημερώνομαι για τις εξελίξεις στο χώρο μου και πάω όσο πιο συχνά μπορώ. Το τελευταίο σεμινάριο που πήγα ήταν στο Λονδίνο.»

«Πρέπει να είσαι απλός άνθρωπος και να απολαμβάνεις ό,τι κάνεις. Νιώθω πολύ τυχερός που ασχολούμαι με αυτό που αγαπάω και προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος.»

*Επισκέψου τη σελίδα του Γιώργου Φλετούρη.

giorgos-1

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR