Quantcast
e403d05d Tods F24 045

F/W 24-25: Το ντεμπούτο του Matteo Tamburini για την Tod’s 

Η συλλογή του ιταλικού οίκου μόδας Τοd’s για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025 χαρακτηρίζεται από την εκλεπτυσμένη ταυτότητά του οίκου και το σύγχρονο όραμα του Matteo Tamburini.

O Matteo Tamburini παρουσίασε πρόσφατα την πρώτη του συλλογή για τον οίκο Τοd’s στο ιστορικό αμαξοστάσιο των τραμ Darsena στο Μιλάνο, συμβολίζοντας έτσι την εισχώρηση της αστικής καθημερινότητας των σύγχρονων ανθρώπων στην προσεγμένη γκαρνταρόμπα τους.

tod's mfw fw 24 25 tod's mfw fw 24 25

Ο οίκος Τοd’s, γνωστός για την άψογη δεξιοτεχνία και την εκλεπτυσμένη αισθητική, προσεγγίζει την έννοια της “ήσυχης” πολυτέλειας μέσω ποιοτικών υφασμάτων και σύγχρονων γραμμών, καταλήγοντας έτσι σε looks που αποπνέουν σύγχρονη κομψότητα.

Φινετσάτα πολυμορφικά πανωφόρια, φορέματα από δέρμα, παντελόνια με χαλαρή εφαρμογή και ζώνες που παρέπεμπαν σε ράγες τρένου -όλα σχεδιασμένα με μαεστρία- δημιουργούσαν εκλεπτυσμένες εμφανίσεις οι οποίες ολοκληρώνονταν με τις αντίστοιχες τσάντες και υποδήματα -κάποια από αυτά σε ανανεωμένες εκδοχές, όπως τα Gommino loafers- και ενσάρκωναν τέλεια τη διαχρονική πολυτέλεια.

tod's mfw fw 24 25 tod's mfw fw 24 25 tod's mfw fw 24 25

Είναι ξεκάθαρο ότι ο οίκος Τοd’s και ο ίδιος ο -ιδιαίτερα ταλαντούχος- Matteo Tamburini μοιράζονται το ίδιο όραμα για υψηλή ποιότητα και την ίδια αγάπη για τον ιταλικό τρόπο ζωής. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μια αψεγάδιαστη ολότητα με προσοχή στη λεπτομέρεια.

tod's mfw fw 24 25 tod's mfw fw 24 25 Tod's mfw fw 24 25 Tod's mfw fw 24 25 Tod's mfw fw 24 25

Source | L’OFFICIEL USA

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR