Quantcast
LOWE LOEWE WSS2024 PARIS0923 0776

Ένα παιχνίδι ανάμεσα στα σχήματα και τις υφές για τη συλλογή Loewe SS24

Με ένα διασκεδαστικό παιχνίδι στις αναλογίες και μια απροσδόκητη προσοχή στη λεπτομέρεια, η συλλογή SS24 του οίκου Loewe αναβαθμίζει αυτό που έχουμε στο μυαλό μας ως καθημερινή εμφάνιση.

Έχει περάσει μια δεκαετία από τότε που ο Jonathan Anderson πήρε τη θέση του δημιουργικού διευθυντή του οίκου, και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι από τότε μπόρεσε να βγάλει τον οίκο από τη χειμερία νάρκη στην οποία βρισκόταν.

Ιδιόρρυθμος και με χιούμορ με νεύμα στον σουρεαλισμό, ο Anderson δεν αποτυγχάνει ποτέ να προσφέρει μια σειρά εμπορικά επιτυχημένων εμφανίσεων.

Η συλλογή SS24 της Loewe συνεχίζει την αίσθηση του παιχνιδιάρικου, κάτι που δεν είναι απαραιτήτως καινούργιο, αν και σίγουρα πολύ πιο διακριτικό από περασμένες συλλογές. Αυτή τη φορά, τα ρούχα παίζουν με το μυαλό – καθημερινά ρούχα εμπλουτίζονται με ένα στοιχείο έκπληξης μέσα από τη σιλουέτα και τις λεπτομέρειες.

loewe spring summer 2024 loewe spring summer 2024 loewe spring summer 2024

Πλεκτά πουλόβερ χωρίς μανίκια, ψηλόμεσα παντελόνια -ψηλότερα από το συνηθισμένο-, βερμούδες μέχρι το γόνατο που συγκρατούνται όχι με ζώνη αλλά με μια μεγάλη καρφίτσα, μπλέιζερ με τσέπες σε απροσδόκητα σημεία, καμπαρντίνες που συγχωνεύονται με τσάντες — η συλλογή μεγεθύνει τις λεπτομέρειες και αλλάζει τις αναλογίες, υιοθετώντας μια αισθητική εναλλακτικού normcore.

loewe spring summer 2024

Ως επωνυμία γνωστή για τα δερμάτινα αξεσουάρ της, οι τσάντες δεν έλειψαν, εμφανώς διαφοροποιημένες ως προς το σχήμα αλλά κατάλληλες για καθημερινή χρήση.

loewe spring summer 2024 loewe spring summer 2024 loewe spring summer 2024 loewe spring summer 2024 loewe spring summer 2024 loewe spring summer 2024 loewe spring summer 2024

Η παρουσίαση της συλλογής έλαβε χώρα στο Château de Vincennes, λίγο έξω από τα όρια της πόλης του Παρισιού.

Ολόκληρη η συλλογή εδώ.

Source | L’OFFICIEL USA

More Stories
GB 2 WEB
Ξεχωριστές προτάσεις για το Πάσχα στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
DIDÉE.GR