Quantcast
Fendi x Tiffany & Co. Baguette Bag

Fendi x Tiffany & Co. : H πολυπόθητη τσάντα Baguette στην εμβληματική μπλε απόχρωση

Με αφορμή την 25η επέτειο από τη δημιουργία της τσάντας Baguette, δύο εμβληματικοί οίκοι -Fendi και Tiffany & Co- ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία μιας capsule συλλογής.

Στη μόδα, είναι λίγες οι φορές που η χρήση της λέξης “iconic” ανταποκρίνεται με αξιοσύνη στον ίδιο τον ορισμό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, τόσο για την τσάντα Fendi Baguette όσο και για τη χαρακτηριστική μπλε απόχρωση Tiffany & Cο, δε χωρά αμφιβολία ότι πρόκειται για τη σύμπραξη δυο άκρως εμβληματικών στοιχείων.

Η Baguette δημιουργήθηκε από τη Silvia Venturini Fendi το 1997 και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα χέρια της Carrie Bradshaw του Sex and the City. 25 χρόνια και αμέτρητες χρωματικές εκδοχές μετά, η Fendi Baguette, τιμάται με τον πιο ενδεδειγμένο -για την επιτυχημένη πορεία της- τρόπο, τη σύμπραξη Fendi x Tiffany & Co.

Η ένωση των δύο κορυφαίων οίκων είχε σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία μίας συλλογής εστιασμένης στην iconic τσάντα. Η τσάντα θα είναι διαθέσιμη σε διάφορα μεγέθη, όπως έκδοση nano και pico, έως το κλασικό μεσαίο μέγεθος.

Fendi x Tiffany & Co. Baguette Bag

Η συλλογή θα περιλαμβάνει επίσης διαφορετικές υφές και φινιρίσματα όπως λείο δέρμα, κροκό, σατέν, όλα με το αγαπημένο ασημένιο buckle του οίκου Tiffany & Co.

Fendi x Tiffany & Co. Baguette Bag

Fendi x Tiffany & Co. Baguette Bag

Τέλος κομμάτι της συλλογής θα αποτελεί και μια ιδιαίτερη έκδοση της Baguette σε ασημί χρώμα,  η κατασκευή της οποίας  χρειάστηκε τέσσερις μήνες και διαθέτει ανάγλυφα σχέδια από κρίνους και τριαντάφυλλα, λουλούδια που έχουν συνδεθεί με τον Ιταλικό οίκο και με τον οίκο Tiffany & Co., αντίστοιχα.

Fendi x Tiffany & Co. Baguette Bag

Η συλλογή είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες μπουτίκ Fendi, καθώς και στα ηλεκτρονικά καταστήματα Fendi και Tiffany & Co. Οι τιμές κυμαίνονται από 2.350$ για την έκδοση pico, έως 5.500$ για τη μεσαίου μεγέθους Baguette.

Fendi x Tiffany & Co. Baguette Bag

Source | NYLON

More Stories
cq5dam.web.1280.1280 (5)
Miu Miu x Church’s
DIDÉE.GR