Quantcast
rosegold 1

O οίκος Bulgari γιορτάζει τα 10 χρόνια της σειράς Octo με το Going For The Gold

Ο οίκος Bulgari κυκλοφόρησε το Octo Finissimo Automatic και το Octo Finissimo Chronograph GMT, με σκοπό να γιορτάσει τα 10 χρόνια της σειράς Octo. Τώρα ο οίκος, επανέρχεται με δυο νέες παραλλαγές τόσο του Chronograph -σε ροζ χρυσό- όσο και του Automatic -σε ροζ και σε κίτρινο χρυσό.

Το Chronograph GMT έχει πάχος μόλις 3,3 χιλιοστών και λειτουργεί με τον αυτόματο μηχανισμό BVL Caliber 318. Η κάσα 43 χιλιοστών είναι σε ροζ χρυσό με καφέ λακαρισμένο καντράν, οι δείκτες είναι κατασκευασμένοι και πάλι από ροζ χρυσό ενώ διαθέτει καφέ λουράκι αλιγάτορα με αγκράφα από ροζ χρυσό.

gmt rose gold 1

GMT movement 1

Το Automatic διατίθεται σε ροζ και κίτρινο χρυσό ενώ τα σχεδιαστικά του χαρακτηριστικά στην πλειοψηφία είναι παρόμοια με αυτά του Chronograph διατηρώντας όμως ακόμη περισσότερη λεπτότητα, μεταλλικό λουράκι και μηχανισμό BVL 138.

rose gold bulgari shot 1 1

rosegoldbulgari 1

Η έκδοση κίτρινου χρυσού είναι ένα εξαιρετικά περιορισμένη με μόλις 50 τεμάχια να είναι διαθέσιμα- μόνο για την Αμερική- για τον εορτασμό της 50ης επετείου της πρώτης μπουτίκ Bulgari στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μοιράζεται την ίδια λεπτότητα με το ροζ χρυσό (2,23 χιλιοστά). Το μέγεθος της κάσας είναι 40 χιλιοστά και το καντράν είναι σε καφέ χρώμα. Ο συνδυασμός του χρυσού και του καφέ λακαρισμένου καντράν δίνει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα δεκαετίας του ’70.

Bulgari2022 OctoFinissimoYellowGold Packshot 02 1 Bulgari2022 OctoFinissimoYellowGold Packshot 03 1

Τιμολόγηση & Διαθεσιμότητα
Τιμές | 35.800,00 $ για το Chronograph GMT,  44.800 $ για το Automatic από ροζ χρυσό και 45.500 $ για το Automatic από κίτρινο χρυσό (limited edition)

Source | HODINKEE

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR