Quantcast
singer 911 turbo study 1

Η νέα εκδοχή της Porsche 911 από την Singer Vehicle Design

Ξεφεύγοντας από την αισθητική που συναντάται στις σειρές Α και Β για το Classic μοντέλο της, η Turbo Study αναμειγνύει στοιχεία τόσο από την αρχική συλλογή 930 όσο και τη μετέπειτα 964. Επιπλέον διαθέτει χαρακτηριστικά ταυτόσημα με αυτοκινήτων που προορίζονται για grand touring. Διαθέτει turbo κινητήρα 3,8 λίτρων ενώ σύμφωνα με τους μηχανικούς υπάρχει η δυνατότητα ενίσχυσης της δυναμικής μέσω εφεδρικού ηλεκτρικού κυκλώματος.

Ο ίδιος ο κινητήρας είναι κατασκευασμένος σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Porsche Motorsport North America. Με ιπποδύναμη 450 ίππους, που τροφοδοτούνται σε ένα κιβώτιο έξι ταχυτήτων, με ρυθμιζόμενη ισχύ κατά παραγγελία από τον πελάτη πρόκειται για ένα αυτοκίνητο αν μη-τι-άλλο προσεγμένο.

singer 911 turbo study 3

Το αμάξωμα είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα με ανθρακονεραμικά φρένα και ρυθμισμένη- σπορ- ανάρτηση.

Ενώ το Turbo Study είναι με κίνηση στους πίσω τροχούς, υπάρχει δυνατότητα προσθήκης συστήματος τετρακίνησης, προαιρετικά.

To εσωτερικό, είναι μια προσεγμένη αναπαραγωγή της αισθητικής της δεκαετίας του ’80 και της έκδοσης 930, με δερμάτινα καθίσματα σε χρώμα Malibu Sand, ξύλινες επενδύσεις και μια σύγχρονη επανερμηνεία του εμβληματικού τιμονιού Turbo.

Singer Porsche 911 Turbo

Το αυτοκίνητο θα κάνει το ντεμπούτο του στο Goodwood Festival of Speed τον Ιούνιο του 2022 και στο Monterey Car Week τον Αύγουστο.

singer 911 turbo study 4

Source | Uncrate, Ενο

More Stories
66c33f566926f62c821dc2b5f47f94f3
Ένα ατμοσφαιρικό διαμέρισμα στο Λονδίνο όπου δεσπόζει το βαθύ πράσινο
DIDÉE.GR