Quantcast
NN ElieSaabRequested 0029

Elie Saab Maison: Οι δημιουργίες του Λιβανέζου σχεδιαστή & η πορεία του στο interior design

Ο ταλαντούχος σχεδιαστής από τον Λίβανο, Elie Saab, επεκτείνει τις δραστηριότητές του και στον χώρο του interior, σχεδιάζοντας αυτήν τη φορά έπιπλα για την συλλογή Elie Saab Maison.

Ο σχεδιαστής κάνει πλέον ηχηρή την παρουσία του και στο χώρο του interior design, δημιουργώντας έπιπλα με έντονη την αίσθηση της πολυτέλειας και του σχεδιασμού σε κλασσικές γραμμές.

Για την παραγωγή των επίπλων συνεργάστηκε με την Corporate Brand Maison, έτσι όλα τα κομμάτια θα είναι «Made In Italy», κατάλληλα όχι μόνο για σπίτια αλλά και ξενοδοχεία και – γιατί όχι- και παλάτια.

Ο Saab, ο οποίος είναι ευρέως γνωστό ότι είναι λάτρης της αρχιτεκτονικής, εστίασε στην κομψότητα των ειδών σπιτιού ώστε να είναι πιστά στην παλέτα των off χρωμάτων, για τα οποία η αγάπη του είναι κάτι παραπάνω από έκδηλη, αλλά με επιρροές από τον μοντερνισμό. Για παράδειγμα οι παστέλ αποχρώσεις του γκρι έρχονται σε αντίθεση με μέταλλο, μπρούτζο και μάρμαρο σε πολυθρόνες, καρέκλες και τραπέζια.

“Η διεύρυνση του ορίζοντα σε ότι έχει να κάνει με τα προϊόντα που προσφέρουμε είναι η στρατηγική και το μέλημά μας τα τελευταία χρόνια.” αναφέρει ο ίδιος.

“Η συλλογή έχει ένα ξεχωριστό στυλ που συνδυάζει σύγχρονο και διαχρονικό. Είναι limited edition κομμάτια που θα ικανοποιήσουν τους απαιτητικούς και τους συλλέκτες τέχνης.” προσθέτει.

Elie Saab new furniture home decor collection 4Pic 2 2 Elie Saab new furniture home decor collection

 

Η συλλογή Elie Saab Maison θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα του οίκου στη Βηρυτό, το Ντουμπάι, το Μιλάνο, το Παρίσι και τη Μόσχα.

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR