Quantcast
Sensasia Stories spa HERO

Sensasia Stories: Το πολυτελές spa του Kempinski Hotel στο Ντουμπάι

Tο SENSASIA Stories στο Kempinski Hotel Mall of Emirates, άνοιξε τον Οκτώβριο του 2020 και πρόκειται για ένα spa, που αφοσιώνεται στην απόλυτη ευεξία του ανθρώπινου σώματος.

Σχεδιασμένο από το -με έδρα το Dubai- studio Roar και συγκεκριμένα από τον creative director Pallavi Dean, για να προσφέρει μια εμπειρία σπα που κάποιος πρέπει να το δει και να το βιώσει για να αντιληφθεί τη μοναδικότητά του. Ένα πραγματικό αξιοθέατο στον κλάδο της ευεξίας στη Μέση Ανατολή.

Αποτέλεσμα μιας εκτεταμένης ανακαίνισης του  διάσημου ξενοδοχείου πέντε αστέρων Kempinski Hotel, το σπα έκτασης 4.000 τετραγωνικών μέτρων είναι ένας απομονωμένος, βαθιά ήσυχος χώρος ανάπαυλας και προβληματισμού, επιμελημένος εντατικά για να μεταφέρει τους πελάτες σε ένα πραγματικά μοναδικό ταξίδι στις αισθήσεις της Ασίας.

Sensasia Stories spa 05

 

Η εσωτερική χρωματική παλέτα  αποτελείται από σκούρες και “αχνές” αποχρώσεις του γκρι, που συμπληρώνονται από ένα ζεστό ξύλινο φινίρισμα και πέτρινες πλάκες . Οι υφές στα υλικά ποικίλλουν ενώ ο φωτισμός χρειάστηκε ιδιαίτερη επιμέλεια λόγω έλλειψης φυσικού φωτός. Η πρόσβαση γίνεται τόσο από το ξενοδοχείο όσο και από το εμπορικό κέντρο.

Ο χώρος του σπα, αναπτύχθηκε γύρω από μια αυλή, με σύγχρονα touches παραδοσιακών ασιατικών δομών (αψίδες) και περιλαμβάνει έξι αίθουσες θεραπείας, μια σουίτα ζευγαριών που προσφέρει πλήρη ιδιωτικότητα, χαμάμ, ξεχωριστά αποδυτήρια ανδρών και γυναικών και θεραπευτικούς χώρους χαλάρωσης με θερμαινόμενα κρεβάτια.

Οι προσεγμένες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ντους, σιντριβάνι πάγου, σάουνες με βότανα, ατμόλουτρα, τζακούζι και ακουστικά εικονικής πραγματικότητας, τα οποία μπορούν να ενσωματωθούν σε θεραπείες για να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη, εξατομικευμένη εμπειρία διαλογισμού μεταφέροντας τον πελάτη σε όμορφους προορισμούς ανά τον κόσμο- από τις ειδυλλιακές παραλίες των Σεϋχελλών μέχρι τα βουνά της Νέας Ζηλανδίας.

Στις θεραπείες συμπεριλαμβάνονται: μασάζ (π.χ. The Ultimate Recovery) , περιποιήσεις προσώπου και σώματος  (Warm Milk & Honey body wrap, The Essential Spa Ritual). Υπάρχει και η επιλογή των εξατομικευμένων θεραπειών ανάλογα τα θέλω ή/και τις ανάγκες του πελάτη, συνδυάζοντας χαλάρωση και ευεξία με τον ιδανικότερο τρόπο.

Οι βασικές αρχές της SENSASIA βασίζονται στην επιθυμία και την αγάπη των ιδιοκτητών (Salina Handa και όμιλος Majid Al Futtaim) για τη λεπτομέρεια, την οποία ο έμπειρος επισκέπτης θα εκτιμήσει αμέσως αλλά και τη σημασία του να μεταφέρεται τόσο το σώμα όσο και το μυαλό σε ένα άλλο μέρος.

Sensasia Stories spa 08 Sensasia Stories spa 04 Sensasia Stories spa 01 Sensasia Stories spa 06 Sensasia Stories spa 03 Sensasia Stories Dubai 08 Sensasia Stories spa 02

Source  | The Spaces

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR