Quantcast
jets

Τα ημι-ιδιωτικά jets της Aero σηματοδοτούν τη νέα εποχή στη μετακίνηση

H newcomer εταιρία Aero, θέλει να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ εμπορικών και ιδιωτικών πτήσεων, προσφέροντας στην αγορά ημι-ιδιωτικά jets για έως και 15 επιβάτες, άγνωστους μεταξύ τους ή όχι, φιλοδοξώντας να κάνει τα αεροπορικά ταξίδια κάτι περισσότερο από απλά και εύκολα.

Προσφέροντας απευθείας πτήσεις μεταξύ ιδιωτικών αεροσταθμών και όχι εμπορικών αεροδρομίων, η Aero βοηθά τους επιβάτες να ξεφύγουν από το πλήθος και τους χρόνους αναμονής – κάτι που είναι ελκυστικό για όσους ταξιδεύουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Τα ημι-ιδιωτικά jets της Aero, μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 15 επιβάτες στην καμπίνα τους ενώ έχουν σχεδιαστεί για χρήση από groups οικογενειών, φίλων ή συναδέλφων για ταξίδια αναψυχής ή επαγγελματικά, ξεκινώντας μια πιο εξελιγμένη και πολυτελή ταξιδιωτική εμπειρία.

Κάθε τζετ έχει εσωτερικό διάκοσμο και διαμόρφωση αντίστοιχη με αυτή της  first class, με δύο θέσεις ανά σειρά, χωρισμένες με διάδρομο. Αυτό σημαίνει ότι κάθε κάθισμα έχει πρόσβαση στο παράθυρο και στο διάδρομο και είναι επενδεδυμένο με premium δέρμα.

aero semi private jets 2 aero semi private jets 3

H εταιρία είχε ένα επιτυχημένο καλοκαίρι το 2020, πραγματοποιώντας πτήσεις από Λονδίνο προς Ίμπιζα, Μύκονο και Νίκαια ενώ στο πρόγραμμα πτήσεων εντάσσονται και νέοι προορισμοί εντός των ΗΠΑ.

Source | Uncrate

More Stories
https hypebeast.com image 2024 07 03 louis vuitton mens fw 2024 campaign 2 (1)
Louis Vuitton FW24
DIDÉE.GR