Quantcast

Δύο κλασικά μοντέλα της Rolls-Royce μετατρέπονται σε ηλεκτροκίνητα δημιουργήματα

Η βρετανική εταιρεία Lunaz παρουσιάζει τις ηλεκτροκίνητες εκδόσεις των κλασσικών Rolls-Royce Phantom V και Silver Cloud.

Η εταιρεία αποκαλύπτει στο κοινό την πλήρη ανακατασκευή των οχημάτων, τα οποία φέρουν την πολυτελή διαχρονικότητα της Rolls-Royce και τον εκλεκτό σχεδιασμό σε συνδυασμό με σύγχρονες προσθήκες. Το εσωτερικό τους ξεχωρίζει με τον άρτιο σχεδιασμό και την υψηλή αισθητική, την ίδια στιγμή που όλες οι νέες τεχνολογίες εγκαθίστανται για να προσφέρουν όλα όσα χρειάζεται και ο πιο απαιτητικός.

Τόσο η Rolls-Royce Phantom V όσο και η Silver Cloud τροφοδοτούνται από έναν ηλεκτροκινητήρα με απόδοση 380 ίππων και 700 Nm, σε συνδυασμό με μια μπαταρία με χωρητικότητα 120 kWh και 80 kWh αντίστοιχα, που εξασφαλίζουν αυτονομία της τάξης των 480 και 400 χλμ. αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την Lunaz, το line-up των ηλεκτρικών Rolls-Royce Phantom V και Silver Cloud που θα κατασκευαστούν θα προσφέρονται σε διάφορους τύπους αμαξωμάτων (4θυρο, 2θυρο κουπέ και cabrio), ενώ σε πρώτη φάση ο συνολικός αριθμός τους δεν θα ξεπερνά τα 30. Οι τιμές τους, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, θα ανέρχονται στις 560.000€ και 390.000€ αντίστοιχα.

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR