Quantcast

MY IWC: Η επέκταση της διεθνούς εγγύησης των ρολογιών από δύο σε οκτώ χρόνια

Από το 1903, η σφραγίδα ‘Probus Scafusia’ πιστοποιεί τα υψηλά στάνταρ της IWC Schaffhausen για την ποιότητα και την μακρά διάρκεια ζωής των προϊόντων της. Σήμερα, παραμένοντας συνεπής στην υπόσχεση για υπεροχή προς τους πελάτες της, η Ελβετική κατασκευάστρια πολυτελών ρολογιών, μέσα από το πρόγραμμα «My IWC», παρέχει τη δυνατότητα επέκτασης της διεθνούς Περιορισμένης Εγγύησης από τα δύο στα οχτώ χρόνια.

Το πρόγραμμα ‘My IWC’ και η επέκταση της Διεθνούς Περιορισμένης Εγγυήσεως, αποτελούν καρπούς της πολυετούς επένδυσης που πραγματοποιεί η IWC στις βιομηχανικές της δυνατότητες και την ποιοτική υπεροχή. Ένα σημαντικό ορόσημο σε αυτή την προσπάθεια, ήταν η λειτουργία του νέου της Κέντρου Παραγωγής το 2018, στην επέτειο των 150 χρόνων από την ίδρυση της εταιρείας. Σε αυτό το πρωτοποριακό εργοστάσιο, η IWC κατάφερε να ενοποιήσει τις διαδικασίες παραγωγής των κασών και των μηχανισμών καθώς και της συναρμολόγησης τους, σε ένα ευέλικτο, ανοικτού τύπου κέντρο. Η νέα κατασκευαστική διαδικασία έχει οργανωθεί σε λογικά και διαδοχικά βήματα -από τις πρώτες ύλες μέχρι τις ολοκληρωμένες κάσες και τους μηχανισμούς. Αυτή η διαδικασία επιτρέπει στην IWC να επιτύχει ένα πιο αποδοτικό workflow, καλύτερη επικοινωνία και ένα πλήρως ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας.

H νεότερη γενιά μηχανών CNC υψηλής ακρίβειας υπό την καθοδήγηση των εξειδικευμένων τεχνιτών, δημιουργούν ρολόγια που χαρακτηρίζονται τόσο από υψηλή αισθητική όσο και από μεγάλη αξιοπιστία και ακρίβεια. Τα ρολόγια της IWC παραδίδονται από το Κέντρο Παραγωγής του Schaffhausen έτοιμα να προσφέρουν στους μελλοντικούς τους κατόχους ενδείξεις απόλυτης ακρίβειας καθώς και τη χαρά να τα φορούν για πολλά χρόνια.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ME ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ

Πραγματοποιώντας μια απλή εγγραφή στο www.iwc.com/myiwc, οι αγοραστές ρολογιών της IWC μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ‘My IWC’, μέσω του οποίου η Διεθνής Περιορισμένη Εγγύηση θα επεκτείνεται από δύο σε οχτώ χρόνια. Το πρόγραμμα έχει αναδρομική ισχύ, ενώ πελάτες που έχουν αγοράσει το ρολόι τους εντός των δύο τελευταίων ετών και καλύπτονται από την αρχική τους εγγύηση, θα έχουν επίσης το δικαίωμα να εγγραφούν στο πρόγραμμα. Τα μέλη του προγράμματος μπορούν ακόμα να κάνουν χρήση των επιπλέον προνομίων, όπως να έχουν πρόσβαση σε επιπλέον υπηρεσίες και ενημέρωση για νέα προϊόντα και εκδηλώσεις.

ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Όταν ο Florentine Ariosto Jones ίδρυσε την IWC πριν από 150 χρόνια, συνδύασε με μεγάλη επιδεξιότητα προηγμένες μεθόδους της Αμερικανικής βιομηχανίας, με την παραδοσιακή δεξιοτεχνία των Ελβετών ωρολογοποιών. Χάρη σε αυτή τη μοναδική μηχανολογική προσέγγιση, η IWC διέθετε εξ’ αρχής υψηλό επίπεδο βιομηχανοποίησης. Οι επονομαζόμενοι μηχανισμοί ‘Jones’ ήταν ιδιαίτερα ακριβείς, στιβαροί και ανθεκτικοί μηχανισμοί ρολογιών τσέπης. Με την εισαγωγή της σφραγίδας ‘“Probus Scafusia’ το 1903, η αδιαπραγμάτευτη αναζήτηση της ακρίβειας και της αξιοπιστίας από την IWC έλαβε και επίσημο χαρακτήρα. Το λατινικό μότο που μεταφράζεται ως ‘Υψηλή Δεξιοτεχνία από το Schaffhausen’, επινοήθηκε από τον τότε διευθυντή της εταιρείας, Johannes Rauschenbach-Schenk. Σήμερα, βρίσκεται χαραγμένο στην κορόνα ή τον ρότορα όλων των ρολογιών της IWC και συμβολίζει τα υψηλά στάνταρ που θέτουν στην εργασία τους και στα προϊόντα τους οι μηχανικοί από το Schaffhausen.

Περισσότερες πληροφορίες για το ‘My IWC’ και την επέκταση της Διεθνούς Περιορισμένης Εγγυήσεως, μπορείτε να βρείτε στο www.iwc.com/myiwc.

More Stories
Vipp Cold Hawaii 15 (1)
Vipp Cold Hawaii: H απομονωμένη κατοικία στο Εθνικό Πάρκο Thy της Δανίας
DIDÉE.GR