Το μπλε χωριό στο Μαρόκο φωτογραφίζεται από τους Tiago και Tania Pascalis

«Με αυτή τη συλλογή φωτογραφιών, θελήσαμε να ανακαλύψουμε την αρχιτεκτονική του συγκεκριμένου τόπου, να γνωρίσουμε τους ντόπιους κατοίκους καθώς και τον πολιτισμό μέσα στον οποίο ενσωματωθήκαμε για 120 ώρες», αποκαλύπτουν οι Tiago Marques και Tania De Pascalis.

Το φωτογραφικό δίδυμο στόχος του οποίου είναι η εξεύρεση καινούργιων χωριών, μας προσφέρει μια μοναδική συλλογή φωτογραφιών με τίτλο “Chefchaouene”. Γνωστή και ως «Mπλε Mαργαριτάρι» αυτή η ορεινή πόλη του Μαρόκο ξεχωρίζει για το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα των τοίχων της.

«Περάσαμε μεγάλο χρονικό διάστημα στην περιοχή μέχρι να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα το φωτογραφίσουμε. Εξερευνούσαμε καθημερινά πάνω από 80 διαφορετικά επίπεδα στα οποία είναι χτισμένη η πόλη για να μπορέσουμε να ανακαλύψουμε όλες τις γωνιές της. Τις τελευταίες δύο μέρες επικεντρωθήκαμε σε συγκεκριμένα μέρη που επιλέξαμε τραβώντας φωτογραφίες από την ανατολή του ηλίου μέχρι το ηλιοβασίλεμα, με σκοπό να εντοπίσουμε τα καλύτερα στιγμιότυπα της καθημερινότητας στην πόλη. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι».

Source Fubiz

DIDEE MAGAZINE

Η υψηλή αισθητική στη σύγχρονη ζωή της πόλης.

More Stories
au fashion trends
Fall 2021: Comfort, ουδέτεροι τόνοι και party-ready metallics σε όλες τις συλλογές