Quantcast
Uberdooze

Αθηναϊκά Sessions στο Uberdooze, το νέο hotspot της Θεσσαλονίκης

Κείμενο: Κατερίνα Καρσιώτη

WHEN ATHENS MEETS THESSALONIKI”

Στο Uberdooze η Θεσσαλονίκη συναντά την Αθήνα, σε δύο βραδιές γεμάτες μουσική. Αν θες να πάρεις λίγο άρωμα Αθήνας βρίσκεσαι σίγουρα στο σωστό σημείο.

Uberdooze ή αλλιώς ένας χώρος που αδιαμφισβήτητα αποτελεί το νέο hotspot της πόλης της Θεσσαλονίκης. Πνοή νεωτερικότητας και μοντερνισμού, design σύγχρονο και minimal, διασκέδαση που καλά κρατεί μέχρι και το ξημέρωμα, ένα μεγάλο σαλόνι που διαθέτει τη δυναμική να σου προσφέρει όμορφες στιγμές από το πρωί, για να απολαύσεις τον καφέ και το brunch σου μέχρι το βράδυ για γευστικά ποτά και cocktails.

Στις αρχές της Άνοιξης, σε μία πόλη που βρίθει από δρώμενα, σ’ ένα χώρο όπως το Uberdooze που φιλοξενεί για δύο «μαρτιάτικες» βραδιές αθηναϊκά sessions και μας παρουσιάζει δύο προσωπικότητες του ραδιοφώνου και της μουσικής. Από τον Σάκη Τσιτομενέα του En lefko 87,7 μέχρι τον ΝΤΕΙΒΙΝΤ, μουσικός και ραδιοφωνικός παραγωγός.

Θα λείπεις; Άλλωστε Let The Music Take Your Mind όπως λένε και οι Αμερικανοί τρελοί της funk Kool and The Gang!

O Σάκης Τσιτομενέας είναι ραδιοφωνικός παραγωγός της Αθήνας εδώ και 20 χρόνια. Από τον JAZZ FM, GALAXY, NITRO, CAPITAL & KOSMOS μέχρι τον En Lefko 87,7. To Μάιο του 2014 κυκλοφόρησε την πρώτη του διπλή συλλογή από την ΕΜΙ με τίτλο BOOMERANG με μουσικές επιλογές που χαρακτηρίζουν το μουσικό ύφος των εκπομπών του. Γνωστός για τα freestyle DJ set του και με μία επιπλέον αγάπη εκτός ου ραδιοφώνου και της μουσικής που ακούει στον όρο κινηματογράφος έχοντας συνεργαστεί με Νύχτες Πρεμιέρας και το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου. Από το Πράσινο Ακρωτήρι στα Blues bar του Σικάγο,από την Ιταλία στην Αργεντινή από τη μία άκρη του κόσμου στην άλλη.

ΝΤΕΙΒΙΝΤ είναι το μουσικό project του μουσικού και ραδιοφωνικού παραγωγού Γιώργου Μπακαλάκου. Ξεκίνησε το 2008 μ’ ένα remix του “Little Bit of Feel Good” για τον James Lidell (Warp Records). Στη συνέχεια επικεντρώθηκε στηn παραγωγή πολλών remixes για καλλιτέχνες όπως οι Chet Faker, Two Door Cinema Club, Alex Gopher και άλλοι. Μετά από κυκλοφορίες σε Bang Gang (AU) και Kitsune (FR), ανήκει πλέον στο roster της Eskimo Recordings (BE).

Δυο νύχτες, δυο πόλεις, δυο προσωπικότητες της μουσικής και του ραδιοφώνου που γνωρίζουν πολύ καλά να σε ταξιδέψουν σε ήχους, σ’ ένα Night Full Of Music, διασκέδαση και προπάντων άνοιξη.

Μία βόλτα προς Αθήναι, σε περιμένει… Πού αλλού, στο Uberdooze!

Enjoy The Life – Enjoy The Music

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR