Quantcast
MYRBÄRSSTIGEN 39 02 1024x770 1

To αρχιτεκτονικό δημιούργημα του Gert Wingårdh είναι η επιτομή του σκανδιναβικού μινιμαλισμού

Ο Σουηδός αρχιτέκτονας Gert Wingårdh είναι γνωστός για τα κομψά αρχιτεκτονικά του σχέδια, εστιάζοντας στα φωτεινά χρώματα και στα γεωμετρικά μοτίβα. 

Το ακίνητο Jaktvillan ακουμπά “απαλά” πάνω στον κορμό ενός δέντρου. Oι κύριοι χώροι διαβίωσης βρίσκονται στα υπερυψωμένα επίπεδα τα οποία είναι στηριγμένα σε μεγάλες διαγώνιες αντηρίδες ώστε να δημιουργηθεί χώρος στάθμευσης δύο αυτοκινήτων, με δυνατότητα ηλεκτρικής φόρτισης.

Gert Wingårdh - Jaktvillan

Εξωτερικά η κατασκευή που δημιούργησε ο Gert Wingårdh είναι επενδεδυμένη με επεξεργασμένο πεύκο. Εντός του σπιτιού, δεσπόζει η φυσική πέτρα και το ανοιχτόχρωμο ξύλο, υλικά που ενισχύουν το φως και προσδίδουν μια μινιμαλιστική αίσθηση στους εσωτερικούς χώρους.

Gert Wingårdh - Jaktvillan

Το οίκημα διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια (2 σε κάθε όροφο), δύο μεγάλες ανοιχτές κουζίνες, εντυπωσιακά καθιστικά και μπάνια με σάουνα.

Gert Wingårdh - Jaktvillan Gert Wingårdh - Jaktvillan Gert Wingårdh - Jaktvillan Gert Wingårdh - Jaktvillan Gert Wingårdh - Jaktvillan

Μια ξυλόσομπα ενισχύει την ατμόσφαιρα mysa – τη σουηδική έννοια της φύσης, της συντροφικότητας και της θαλπωρής σε συνδυασμό με την παρουσία.

Gert Wingårdh - Jaktvillan

Οι βαθιές εσοχές των παραθύρων στο σαλόνι και στα υπνοδωμάτια προσφέρουν θέσεις ιδανικές για χαλάρωση και απόλαυση της θέας στο δάσος και το βουνό.

Gert Wingårdh - Jaktvillan

Source | The Spaces

More Stories
GB 2 WEB
Ξεχωριστές προτάσεις για το Πάσχα στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
DIDÉE.GR