Quantcast
321a4625db91223284844a239cc83b93 (1)

Lunar New Year 2024: Η καμπάνια του οίκου Burberry υμνεί τη Χρονιά του Δράκου

Ένας δυναμικός συνδυασμός εμβληματικών στοιχείων του οίκου Burberry και ευοίωνων κινεζικών συμβολισμών που αποδίδονται στην έντονη κόκκινη απόχρωση.

Οι συλλογές Lunar New Year του οίκου Burberry έχουν γίνει ένα πολυαναμενόμενο ετήσιο γεγονός. Γιορτάζοντας τη Χρονιά του Δράκου, η Burberry λίγες μόλις μέρες μετά την έλευση της νέας χρονιάς, κυκλοφόρησε την καμπάνια αλλά και την ίδια τη συλλογή με τίτλο Lunar New Year 2024, με πρωταγωνιστές τους ambassadors του οίκου, Tang Wei και Chen Kun μαζί με τα μοντέλα Alex Schlab και Wang Xiangguo.

Με σκηνικό τους πολυσύχναστους δρόμους της τέταρτης μεγαλύτερης πόλης της Κίνας, Chengdu, η capsule αυτή συλλογή περιέχει κλασικά κομμάτια και μοτίβα του οίκου με έντονη Βρετανική επιρροή όπως καμπαρντίνες και καρό,  με ανατρεπτικό στοιχείο και κοινό γνώρισμα το κόκκινο χρώμα – ένα χρώμα που στην Κίνα συνδέεται με την καλή τύχη και την ευημερία. Επιπλέον, η συλλογή περιλαμβάνει πλεκτά, γυαλιά και αξεσουάρ, όπως σκουλαρίκια και μαντήλια.

Burberry Lunar Year 2024 Capsule Collection Burberry Lunar Year 2024 Capsule Collection Burberry Lunar Year 2024 Capsule Collection Burberry Lunar Year 2024 Capsule Collection Burberry Lunar Year 2024 Capsule Collection

Η φετινή συλλογή Lunar New Year ακολούθησε την παρουσίαση της καμπάνιας του οίκου για την Άνοιξη του 2024, με πρωταγωνιστές-διασημότητες όπως ο μουσικός καλλιτέχνης Tems, τα μοντέλα Jourdan Dunn και Iris Law και η μποξέρ Ramla Ali.

Source | Hypebae

More Stories
Lemon 4
Το “Lemon” γιορτάζει 6 χρόνια στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
DIDÉE.GR