Quantcast
moncler rick owens editorial image 2 1600x1086

MONCLER + RICK OWENS: Μια τολμηρή, μοντέρνα και καινοτόμα συλλογή

Στη συνεργασία μεταξύ Moncler και Rick Owens, η δεξιοτεχνία του ιταλικού brand συναντά τον καινοτόμο σχεδιασμό του Owens προσφέροντας μια τολμηρή, μοντέρνα και καινοτόμα συλλογή.

Σύμφωνα με τον Rick Owens, κάθε δημιουργία της Moncler είναι σχολαστικά σχεδιασμένη για να ενσωματώνεται άψογα σε κάθε περίσταση και αυτή η τελευταία συνεργασία δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο εμβληματικός σχεδιαστής οραματίστηκε κομμάτια που συνδυάζουν την αρχιτεκτονική αισθητική με τα φουτουριστικά χαρακτηριστικά, επαναπροσδιορίζοντας τα πρότυπα της σύγχρονης μόδας.

Πυρήνας της καινοτόμου συλλογής δεν είναι κάποιο ένδυμα αλλά το Sleep Pod, ένα έργο τέχνης κατασκευασμένο από ηχομονωτικό χάλυβα και σύστημα εξαερισμού ελεγχόμενης θερμοκρασίας. Σχεδιασμένο για να παρέχει απομόνωση από την αναταραχή του έξω κόσμου, αυτό το μικρό “καταφύγιο” συνδυάζει την πρωτοποριακή σχεδίαση του Rick Owens με την τεχνογνωσία της Moncler στη λειτουργικότητα.

moncler rick owens editorial

Η συλλογή των ενδυμάτων περιλαμβάνει κομψές -σχεδόν αρχιτεκτονικές- σιλουέτες, που τονίζονται από καπιτονέ εφέ. Οι ουδέτεροι τόνοι του μαύρου και του γκρι συνυπάρχουν αρμονικά με “υποτονικές” αποχρώσεις του denim blue και του κίτρινου.

moncler rick owens editorial

Κομμάτια από βαμβακερό τζιν ύφασμα, νάιλον και κασμίρ αντανακλούν τη δέσμευση για ποιότητα και καινοτομία, προσφέροντας απαράμιλλη ευελιξία.

Η ποικιλομορφία της συλλογής είναι εντυπωσιακή, με μια γκάμα από aviator jackets και puffer παλτό μέχρι XXL παπλώματα και σορτς.

Πλεκτά ή βαμβακερά μπλουζάκια, με κουμπιά στους ώμους και πρόσθετα ανοίγματα, προσαρμόζονται στις επιθυμίες του καθενός ενώ φορέματα, φούστες και μακριές τουνίκ αποπνέουν casual κομψότητα.

Συμπληρώνοντας τη συλλογή, αξεσουάρ όπως snoods, μπότες και μια καπιτονέ κουβέρτα προσθέτουν πρακτική διάσταση χωρίς να χάνουν σε αισθητική.

moncler rick owens editorial moncler rick owens editorial moncler rick owens editorial

Source | Crash

More Stories
likewomangr schiaparelli sneakers 1 10a15e6d (1)
Schiaparelli Couture: Τα χρυσά trainers δια χειρός Daniel Roseberry
DIDÉE.GR