Quantcast
nokken micro suite 1 (1)

NKN-18: Σκανδιναβική αισθητική και καινοτόμος σχεδιασμός που συνδυάζονται άψογα με το φυσικό περιβάλλον

Η καινοτόμος καμπίνα-σουίτα με την ονομασία NKN-18, μπορεί να είναι αρκετά μικρή, αλλά είναι εξίσου εντυπωσιακή χάρη στον εμβληματικό σχεδιασμό του Nokken Micro Hotel Suite.   

Τα 194 τετραγωνικά πόδια (18 τετραγωνικά μέτρα) δεν είναι πολλά, αλλά χάρη στα γυάλινα (από τριπλό τζάμι) πάνελ και το μίνιμαλ σκανδιναβικό στυλ, οι μικροκαμωμένες καμπίνες Nokken Micro Hotel φαντάζουν μεγαλύτερες.

NKN-18 Innovative Micro Hotel Suite

Το υπνοδωμάτιο -στην ουσία πρόκειται για τον κύριο χώρο-  διαθέτει ένα γωνιακό παράθυρο που προσφέρει θέα από το κρεβάτι ενώ επιτρέπει στο φυσικό φως να εισέλθει στο χώρο.

NKN-18 Innovative Micro Hotel Suite

Η καμπίνα διαθέτει ξύλινο δάπεδο με ενδοδαπέδια θέρμανση, τοίχους από ξύλο, ένα σύστημα από συρτάρια και μια ντουλάπα για αποθήκευση ενώ είναι σχεδιασμένη για να αντέχει σε ακραία κλίματα, διαθέτοντας ανθεκτικό εξωτερικό.

Η καμπίνα είναι άρτια εξοπλισμένη με μια μικρή κουζίνα με νεροχύτη, επαγωγική εστία, μικρό ψυγείο και θερμοσίφωνα, παροχές που εξασφαλίζουν άνεση και λειτουργικότητα, καθιστώντας τη ιδανική για σύντομες διαμονές.

Η καμπίνα-σουίτα διαθέτει μπάνιο με πλακάκια πορσελάνης, επιτοίχιο νιπτήρα, τουαλέτα και ντους.

Με την ονομασία NKN-18, η καμπίνα διατίθεται σε μια έκδοση με επένδυση από πεύκο σε μαύρο χρώμα ή σε έκδοση με επένδυση ξύλου σε φυσική απόχρωση.

NKN-18 Innovative Micro Hotel Suite NKN-18 Innovative Micro Hotel Suite

Source | Uncrate

More Stories
Lemon 4
Το “Lemon” γιορτάζει 6 χρόνια στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
DIDÉE.GR