Quantcast

Axel Arigato x Mulberry: Η βρετανική κληρονομιά συνδυάζεται με τον σκανδιναβικό μινιμαλισμό

Το σουηδικό lifestyle brand Axel Arigato κάνει τα πρώτα βήματα στον κόσμο της luxury μόδας, με μια νέα συνεργασία με τη βρετανική Mulberry.

Η limited edition συλλογή συνδυάζει τον ιδιαίτερο μινιμαλισμό του brand από τη Σκανδιναβία με την κλασική γοητεία της Mulberry, με αποτέλεσμα μια capsule συλλογή που αποτελείται από 35 κομμάτια μεταξύ των οποίων unisex ενδύματα, τσάντες, υποδήματα και αξεσουάρ.

“Αν και ιδρύθηκε στη Σουηδία, η Axel Arigato είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έτσι η συνεργασία με τη Mulberry, ένα brand με εδραιωμένη τη θέση του στη βρετανική ιστορία μόδας, αποτελεί μια ιδανική συνθήκη με προδιαγεγραμμένη επιτυχία” , εξηγεί ο Albin Johansson, συνιδρυτής της Axel Arigato, σε δελτίο τύπου.

Ξεκινώντας από τις δερμάτινες τσάντες, κάθε κομμάτι δανείζεται στοιχεία από αρχειακά σχέδια της Mulberry, με την πρώτη να βασίζεται στην τσάντα Oversized Bayswater. Ακολουθεί η Top Handle Bag, που αποτελεί μια σύγχρονη εκδοχή της χαρακτηριστικής Maddison, ενώ η συλλογή ολοκληρώνεται από την τσάντα ώμου, μια updated παραλλαγή της Westbourne. Οι τσάντες είναι διαθέσιμες τόσο σε εντυπωσιακά χρώματα, όπως το Emerald Green και το Azure Blue όσο και στο κλασικό μαύρο.

Axel Arigato x Mulberry Axel Arigato x Mulberry Axel Arigato x Mulberry Axel Arigato x Mulberry

Υποδήματα και ρούχα συνθέτουν την υπόλοιπη συλλογή. Kαμπαρντίνες, κεντημένα jacket, φούτερ και denim με λεπτομέρειες και από τα δυο brands αποτελούν τα βασικά κομμάτια ready-to-wear, ενώ την εμφάνισή του κάνει το νέο Area Sneaker της Axel Arigato, με την χαρακτηριστική κλειδαριά Postman της Mulberry να κοσμεί τα κορδόνια.

Axel Arigato x Mulberry Axel Arigato x Mulberry Axel Arigato x Mulberry Axel Arigato x Mulberry https hypebeast.com wp content blogs.dir 6 files 2023 04 axel10

Το σήμα της συνεργασίας συνδυάζει το εμβληματικό δέντρο της Mulberry με τα διακριτικά του Axel Arigato.

Axel Arigato x Mulberry

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αποκαλύψουμε τη συνεργασία μας με την Axel Arigato, ένα brand με το οποίο μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες. Μέσω της καινοτόμου και σύγχρονης προσέγγισης της Axel Arigato, εμβληματικά στοιχεία του DNA και του αρχείου μας έχουν ερμηνευτεί εκ νέου σε μια συλλογή με πυρήνα τη βιωσιμότητα”, ανάφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Mulberry, Thierry Andretta.

Σύμφωνα με την αρχή Made to Last της Mulberry και τη δέσμευση της Axel Arigato για υπεύθυνη σχεδίαση & παραγωγή, όλες οι τσάντες έχουν παραχθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο στα ουδέτερα από εκπομπές άνθρακα εργοστάσια της Mulberry από περιβαλλοντικά διαπιστευμένο δέρμα. Τα υποδήματα είναι χειροποίητα στην Πορτογαλία από ανακυκλωμένα μπουκάλια PET.

Η συλλογή είναι τώρα διαθέσιμη για αγορά στον ιστότοπο της ίδιας της εταιρείας αλλά και στον ιστότοπο της Mulberry.

Source | hypebae

More Stories
Lemon 4
Το “Lemon” γιορτάζει 6 χρόνια στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
DIDÉE.GR