Quantcast
https hypebeast.com wp content blogs (3) (1)

DiorAlps: Μια ωδή στις χειμερινές αποδράσεις και τη μαγεία του βουνού

Εμπνευσμένη από τη μαγική ατμόσφαιρα των βουνών, η συλλογή DiorAlps αποτελείται από κομμάτια που προορίζονται για χειμερινά χιονισμένα θέρετρα με αρκετή δόση αίγλης.

Η συλλογή που ονειρεύτηκε και υλοποιεί η Maria Grazia Chiuri διαθέτει ολόσωμες φόρμες σκι, πουπουλένια τζάκετ και παντελόνια –φτιαγμένα από ειδικό αδιάβροχο ύφασμα– σε μπλε, λευκό, κρεμ, γκρι και κόκκινο. Φτιαγμένες με υλικά υψηλής τεχνολογίας και διακοσμημένες με μοτίβα του εμβληματικού οίκου, οι εμφανίσεις εξασφαλίζουν άνεση ενώ παράλληλα αποπνέουν κομψότητα.

DiorAlps Capsule Collection 2023

Η τεχνική αρτιότητα συνδυάζεται με τις στιλιστκές επιταγές του φετινού χειμώνα και το αποτέλεσμα είναι μια συλλογή από puffer jackets, παντελόνια σκι σε κομψές κρεμ και κλασικές μαύρες αποχρώσεις, μπότες apres-ski και τσάντες — όλα διακοσμημένα με τη νέα στάμπα Plan de Paris, που πρωτοεμφανίστηκε στη συλλογή του οίκου Dior FW23. Τέλος, η συλλογή DiorAlps έχει επιρροές από την πρόσφατη capsule συλλογή Diorunion,  χρησιμοποιώντας το εθνόσημο σε καπιτονέ σακάκια, κασκόλ και καπέλα.

DiorAlps Capsule Collection 2023 DiorAlps Capsule Collection 2023 DiorAlps Capsule Collection 2023 DiorAlps Capsule Collection 2023

Source | hypebae

More Stories
likewomangr schiaparelli sneakers 1 10a15e6d (1)
Schiaparelli Couture: Τα χρυσά trainers δια χειρός Daniel Roseberry
DIDÉE.GR