Quantcast
loro piana fall winter 2023 2024 cocooning collection look 2 1 1143x1600 (2)

Loro Piana: H Cocooning Collection για τον φετινό χειμώνα

Η Loro Piana παρουσίασε την πολυαναμενόμενη Cocooning Collection της, η οποία περιλαμβάνει για πρώτη φορά και ανδρικά κομμάτια.

Μια συλλογή που παντρεύει άψογα την ποιότητα με την καινοτομία ενώ επαναπροσδιορίζει τα πλεκτά εσώρουχα ταυτίζοντας την αίσθηση που προσφέρουν με αυτή μιας ζεστής αγκαλιάς. Με μεγάλη έμφαση στην αισθητηριακή εμπειρία, έχει δώσει την αίσθηση της απαλότητας σε κάθε κομμάτι και πτυχή αυτής της συλλογής, με αποτέλεσμα μια γκαρνταρόμπα από χαλαρές σιλουέτες που εξασφαλίζουν ανεπιτήδευτη κομψότητα και άνεση.

loro piana fall winter 2023 2024 cocooning collection

Η συλλογή χαρακτηρίζεται από μια φυσική, “άχρωμη” χρωματική παλέτα που διατηρεί τα πολύτιμα χαρακτηριστικά των υψηλής ποιότητας υλικών. Ένα από αυτά τα υλικά είναι το Aircash, ένα λεπτό αλλά εξαιρετικά ζεστό νήμα από κασμίρ που χαϊδεύει το δέρμα και το Cashmere Fleece, ένα πλεκτό ύφασμα από 100% κασμίρι.

Η γυναικεία συλλογή περιλαμβάνει κολάν, σόρτς, πουλόβερ και κάλτσες,  σε απλή, μπουκλέ και rib υφή. Τα πουλόβερ διαθέτουν στρογγυλό ή V λαιμό και πεσμένους ώμους, αποπνέοντας μια διαχρονική και κομψή γοητεία. Η χρωματική παλέτα για τις γυναίκες εμπλουτίζεται και με το εποχιακό μπορντό που έρχεται σε αντίθεση με τις φωτεινές αποχρώσεις του κρεμ που μονοπωλούν τα περισσότερα από τα κομμάτια της συλλογής.loro piana fall winter 2023 2024 cocooning collection

loro piana fall winter 2023 2024 cocooning collection

Η ανδρική συλλογή περιλαμβάνει πουλόβερ και παντελόνια φτιαγμένα από Aircash ή ένα μείγμα από βαμβάκι, κασμίρι και μαλλί. Αυτά τα κομμάτια είναι ήπια oversized και προσφέρουν άνεση αλλά πάντα εκλεπτυσμένη εφαρμογή, αντανακλώντας τη δέσμευση του οίκου να συνδυάσει την άνεση με την πολυτέλεια.

loro piana fall winter 2023 2024 cocooning collection

Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης κάλτσες από το υλικό Aircash και παντόφλες Cashfur (μια υφή που μοιάζει με γούνα που επιτυγχάνεται με την ανάμειξη του -καλύτερης ποιότητας- κασμίρι της Loro Piana με ένα εξίσου λεπτό μεταξωτό νήμα, με αποτέλεσμα ένα εξαιρετικά ελαφρύ, ζεστό ύφασμα.

LP fall winter 2023 2024

Ολόκληρη η συλλογή αποπνέει μια διάχυτη αίσθηση άνεσης, χαρακτηριστική της δέσμευσης της Loro Piana στην ποιότητα. Όταν η άνεση, συνδυάζεται με την άριστη ποιοτικά πρώτη ύλη, τους όγκους και την επιδέξια χρήση των χρωμάτων, καταλήγει σε μια αισθητική που αποπνέει διαχρονική κομψότητα.

LP fall winter 2023 2024

Την καμπάνια για τη συλλογή Cocooning απαθανάτισε ο διάσημος φωτογράφος Alasdair McLellan ενώ το styling επιμελήθηκε η Aleksandra Woroniecka. Στην καμπάνια συμμετέχουν τα μοντέλα Valentin Humbroich, Rebecca Leigh Longendyke και Mona Tougaard.

loro piana fall winter 2023 2024 loro piana fall winter 2023 2024 cocooning collection

Η συλλογή Cocooning είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες μπουτίκ Loro Piana και στην ιστοσελίδα του οίκου, loropiana.com

Source | Crash

More Stories
GB 2 WEB
Ξεχωριστές προτάσεις για το Πάσχα στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
DIDÉE.GR