Quantcast
ppltd A1 21

Phoebe Philo A1: H πρώτη της ομώνυμη συλλογή

Λίγο πριν εκπνεύσει το 2023, η Phoebe Philo άνοιξε το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα.

Phoebe Philo

Με αναμονή σχεδόν έξι χρόνια από τότε που έφυγε από τον οίκο Céline, το 2018, η επιστροφή αυτής της φιγούρας στη γυναικεία μόδα ήταν κάτι για το οποίο ανυπομονούσαν πολλοί. Πλέον η επιστροφή αυτή είναι γεγονός, με μια συλλογή αντάξια των προσδοκιών: δυναμικές σιλουέτες με νότες ερωτισμού και χιούμορ που αριστοτεχνικά η Phoebe Philo έχει εντάξει στα άψογα σχεδιασμένα ρούχα της.

Phoebe Philo

Η Phoebe Philo είναι γεννημένη όχι μόνο για να δημιουργεί συλλογές, αλλά για να διευθύνει οίκους. Πλέον έχει το δικό της ατελιέ και μπορεί να υπερηφανεύεται για ποιοτικά πρότυπα, ικανά να συναγωνιστούν εκείνα των καλύτερων παριζιάνικων οίκων μόδας (που η Philo, προφανώς, γνωρίζει πολύ καλά).

Ξεκάθαρη στη συλλογή -σκόπιμα- είναι η χαρακτηριστική μινιμαλιστική αντίληψη της Philo για το στυλ: φαρδιοί, στρογγυλεμένοι ώμοι, άνετα παντελόνια και φούστες, όλα συνδυασμένα με ψηλοτάκουνα παπούτσια και πανύψηλα μοκασίνια με τακούνια που φαίνονται χοντρά και φαρδιά από πίσω, αλλά λεπτά στο προφίλ.

Phoebe Philo Phoebe Philo Phoebe Philo Phoebe Philo ppltd A1

Η συλλογή που κυκλοφόρησε είναι η πρώτη από μια σειρά τριών λανσαρισμάτων που έχουν την ονομασία A1 και θα παρουσιατούν έως τον Δεκέμβριο. Η συλλογή A2 θα παρουσιαστεί την άνοιξη του 2024 και ούτω καθεξής.

Μια λεπτομέρεια που αξίζει να αναφερθεί είναι η επισήμανση στο τέλος του ενημερωτικού δελτίου σχετικά με το λανσάρισμα, το οποίο μιλά για την εξάλειψη των απορριμμάτων από την υπερπαραγωγή και τελειώνει με την ακόλουθη δήλωση: “Για εμάς, αυτό σημαίνει ότι θα παράγουμε πολύ λιγότερο από την αναμενόμενη ζήτηση”.

Phoebe Philo ppltd A1 ppltd A1 Phoebe Philo ppltd A1 ppltd A1 Phoebe Philo Phoebe Philo Phoebe Philo ppltd A1 ppltd A1 ppltd A1 Phoebe Philo ppltd A1 Phoebe Philo Phoebe Philo ppltd A1 ppltd A1 ppltd A1 09

Source | VOGUE Italia

More Stories
likewomangr schiaparelli sneakers 1 10a15e6d (1)
Schiaparelli Couture: Τα χρυσά trainers δια χειρός Daniel Roseberry
DIDÉE.GR