Quantcast
glossier store boston dezeen hero 1704x959 1

Powder ροζ και ανοιχτό πράσινο μονοπωλούν τη διακόσμηση στο κατάστημα Glossier στη Βοστώνη

Για τον χώρο, η ομάδα σχεδιασμού της Glossier επηρεάστηκε από την τοπική αρχιτεκτονική αλλά και τον χαρακτήρα της Βοστώνης ως πανεπιστημιακού  κέντρου, με το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και το MIT να βρίσκονται ακριβώς πάνω από τον ποταμό Charles.

“Με το 10ο κατάστημά μας, θέλαμε να φέρουμε κάτι ξεχωριστό στην πόλη, κάτι που να τιμά τη μητροπολιτική της προσωπικότητα”, ανέφερε εκπρόσωπος της ομάδας.

Πηγή έμπνευσης για το εσωτερικό του καταστήματος ήταν οι ροζ λεπτομέρειες, η καταπράσινη πέτρα και τα φυτά του γειτονικού Μουσείου Isabella Stewart Gardner.

Η χαρακτηριστική ροζ απόχρωση Millennial της Glossier καλύπτει τους τοίχους, ενώ τα ανοίγματα πλαισιώνονται με στυλιζαρισμένες εκδοχές γύψινων που συναντώνται σε γειτονικά κτίρια.

glossier store boston

Οι καθρέφτες είναι τοποθετημένοι ο ένας απέναντι στον άλλο για να δημιουργούν άπειρες αντανακλάσεις πελατών που δοκιμάζουν προϊόντα.

Τα εμπορεύματα εκτίθενται στα ορθογώνια τραπέζια που βρίσκονται σε πολλά σημεία.

glossier store boston glossier store boston

Τα δάπεδα από ανοιχτό ξύλο συμβάλλουν στην απαλή χρωματική παλέτα, ενώ ο έντονος φωτισμός έχει σχεδιαστεί για να αναδεικνύει τον διάκοσμο.

Τα ψηλά παράθυρα και οι πόρτες περιβάλλονται από μαρμάρινες και μπρούτζινες λεπτομέρειες οι οποίες έρχονται σε αντίθεση με τις ανοιχτές αποχρώσεις στο εσωτερικό.

glossier store boston

Η Glossier διαθέτει μόνιμα καταστήματα σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Σιάτλ, το Λος Άντζελες και το Λονδίνο.

glossier store boston

Φωτογραφίες | Brian W Ferry

Source | Dezeen

More Stories
GB 2 WEB
Ξεχωριστές προτάσεις για το Πάσχα στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
DIDÉE.GR