Quantcast
Hotelito 04 (1)

Ηotelito: To μικρό ξενοδοχείο στις ακτές του Ειρηνικού Ωκεανού που προασπίζεται τη βιωσιμότητα

Σχεδιασμένο ως ένα ησυχαστήριο, το μικρο-ξενοδοχείο Ηotelito των 13 δωματίων στο Guerrero του Μεξικό, ενθαρρύνει τους επισκέπτες να χαλαρώσουν και να επανασυνδεθούν με το περιβάλλον.

Το Musa’s Hotelito καταλαμβάνει προνομιακή θέση ανάμεσα στην παραλία και τα βουνά. Συνορεύει με τις παραθαλάσσιες πόλεις La Barrita, Juluchuca και Petatlán. Η ηρεμία κυριαρχεί σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, το οποίο έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη φύση και τη βιωσιμότητα, πράγμα που σημαίνει ενέργεια από φυσικές πηγές και βιολογικές πισίνες με θαλασσινό νερό.

Ηotelito Mexico Ηotelito Mexico

Η διακόσμηση παραπέμπει σε “τροπικό” μοντερνισμό, με επίκεντρο φυσικά υλικά όπως ξύλο και πέτρα, ενώ η διακόσμηση ολοκληρώνεται με έργα τέχνης, έπιπλα και πλακάκια ντόπιων δημιουργών.

Ηotelito Mexico

Το εστιατόριο Alba του Ηotelito συνεχίζει την οικολογική και φιλική προς το περιβάλλον φιλοσοφία του ξενοδοχείου, σερβίροντας εποχιακά φαγητά με πρώτες ύλες από ντόπιους παραγωγούς. Οι επισκέπτες έχουν επίσης πρόσβαση στην παραλία, σε βραδιές τέχνης και μουσικής, σε θεραπείες σπα, και τέλος  σε τένις, surf  & yoga classes.

Ηotelito Mexico Ηotelito Mexico Ηotelito Mexico Ηotelito Mexico Ηotelito Mexico Ηotelito Mexico

Rumbo a la playa 79 Loma Bonita, Guerrero, Μεξικό

Source | The Spaces

More Stories
GB 2 WEB
Ξεχωριστές προτάσεις για το Πάσχα στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
DIDÉE.GR