Quantcast
Midtown Manhattan

Midtown Manhattan: Το ανακαινισμένο loft σε κτίριο του 1929 με τη βιομηχανική αισθητική

Οι πανύψηλες οροφές ύψους 13 ποδιών, τα βιομηχανικά φινιρίσματα και τα έξυπνα hacks αποθήκευσης μεγιστοποιούν την ελεύθερη επιφάνεια αυτού του loft στο κέντρο του Manhattan.

Χτισμένο το 1929 και με χρήση ως οπλοστάσιο του στρατού των ΗΠΑ, το κτίριο στην περιοχή Hell’s Kitchen μετατράπηκε σε pet-friendly πολυκατοικία εννέα ορόφων το 1981.

Το συγκεκριμένο loft “παντρεύει” την προπολεμική με τη βιομηχανική αισθητική. Τα μεγάλα παράθυρα εξασφαλίζουν άπλετο φυσικό φως, ενώ τα δάπεδα από σκυρόδεμα χωρίς αρμούς είναι η ιδανική επιλογή μιας και προσφέρουν μια “οπτική” συνέχεια στον χώρο.

Midtown Manhattan

Η ολόλευκη κουζίνα διαθέτει πέτρινους πάγκους και συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα – λεπτομέρειες που τονώνουν τη βιομηχανική αισθητική, ενώ στον χώρο σαλονιού και τραπεζαρίας έχει τοποθετηθεί βιβλιοθήκη από το δάπεδο μέχρι την οροφή και επιβλητικές κολώνες από σκυρόδεμα.

Midtown Manhattan Midtown Manhattan

Επί του παρόντος, το διαμέρισμα είναι διαρρυθμισμένο ως στούντιο, με το υπνοδωμάτιο να βρίσκεται έξω από την κουζίνα.

Midtown Manhattan

Μια ξύλινη σκάλα οδηγεί σε μια ήσυχη σοφίτα, η οποία σήμερα χρησιμοποιείται ως γραφείο και υπνοδωμάτιο.

Η Times Square, το Hudson River Esplanade και το Hudson Yards στο Manhattan βρίσκονται όλα σε κοντινή απόσταση από το κτίριο, το οποίο διαθέτει θυρωρό πλήρους απασχόλησης, roof deck στον τελευταίο όροφο και πλυντήριο σε κάθε όροφο.

Source | The Spaces

More Stories
Lemon 4
Το “Lemon” γιορτάζει 6 χρόνια στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
DIDÉE.GR