Quantcast

Η Serena Confalonieri υπογράφει σχεδιαστικά το 13.10 Ristorante στο Vimercate της Λομβαρδίας

Η Serena Confalonieri είναι γνωστή για την παιχνιδιάρικη αισθητική της και τα πολύχρωμα οικιακά αντικείμενα που σχεδιάζει. Από ποτήρια και καράφες μέχρι καθρέφτες και χαλιά, η δουλειά της Ιταλίδας σχεδιάστριας βρίσκεται ανάμεσα στον σχεδιασμό προϊόντων και τη γραφιστική.

Το εστιατόριο 13.10 Ristorante είναι η πρώτη της δουλειά στον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων και πρόκειται για ένα project που σχεδιάστηκε για να ταιριάξει με τη δυναμική και πειραματική φιλοσοφία του Chef Marcello Passoni.

Το εστιατόριο βρίσκεται περίπου 25 χιλιόμετρα βόρεια του Μιλάνου και χωράει μόλις 25 άτομα. Οι εσωτερικοί του χώροι δίνουν μια αίσθηση σπιτικής οικειότητας.

Serena Confalonieri 13.10 Ristorante

Χρώματα και υφές “υποδέχονται” τους επισκέπτες από τη στιγμή που ανοίγει η πόρτα – είτε πρόκειται για τα δάπεδα σε μορφή ψαροκόκκαλου είτε για τους τοίχους σε ήπιες αποχρώσεις.

Serena Confalonieri 13.10 Ristorante

Ένας διάδρομος σε ανοιχτό πράσινο οδηγεί σε μια ευάερη τραπεζαρία με μαρμάρινο δάπεδο και κιτρινοπράσινους καρό καναπέδες τοποθετημένους κατά μήκος του τοίχου.

Serena Confalonieri 13.10 Ristorante

Οι καρέκλες από ρατάν και τα χαλιά με σχέδια καταφέρνουν να δώσουν μια αίσθηση οικειότητας στον χώρο, όπως και οι συρόμενες γυάλινες πόρτες που ανοίγουν κατευθείαν στην αυλή του εστιατορίου.

Serena Confalonieri 13.10 Ristorante

Οι τοίχοι του μπάνιου είναι καλυμμένοι με ένα μοτίβο στα χρώμα ζαχαρωτού σε στυλ terrazzo, επιλογή που ταυτίζεται απόλυτα με τη δουλειά της Serena Confalonieri.

Serena Confalonieri 13.10 Ristorante

Serena Confalonieri 13.10 Ristorante

Via Sabotino, 2, 20871 Vimercate MB, Ιταλία

Source | The Spaces

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR